Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K'naan Songtekst: Coca Cola Song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K'naan - Coca Cola Song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Coca Cola Song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K'naan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K'naan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Coca Cola Song .

Origineel

Give me freedom, give me fire Give me reason, take me higher See the champions take the field now You define us, make us feel proud In the streets our heads are liftin' As we lose our inhibition Celebration, it surrounds us Every nation, all around us Saying forever young Singing songs underneath the sun Let's rejoice in the beautiful game And together at the end of the day, we all say When I get older I will be stronger They'll call me freedom just like a wavin' flag When I get older I will be stronger They'll call me freedom just like a wavin' flag So wave your flag, now wave your flag Now wave your flag Give you freedom, give you fire Give you reason, take you higher See the champions take the field now You define us, make us feel proud In the streets our heads are liftin' As we lose our inhibition Celebration, it surrounds us Every nation, all around us Saying forever young Singing songs underneath the sun Let's rejoice in the beautiful game And together at the end of the day, we all say When I get older I will be stronger They'll call me freedom just like a wavin' flag When I get older I will be stronger They'll call me freedom just like a wavin' flag So wave your flag, now wave your flag Now wave your flag, now wave your flag Now wave your flag, now wave your flag Now wave your flag We all say, when I get older I will be stronger They'll call me freedom just like a wavin' flag When I get older I will be stronger They'll call me freedom just like a wavin' flag So wave your flag, now wave your flag Now wave your flag, now wave your flag Now wave your flag, now wave your flag Now wave your flag And everybody will be singing it And we all will be singing it Read more: K'naan - Wavin' Flag (coca-cola Version) Lyrics | MetroLyrics

 

Vertaling

Geef me vrijheid, geef me vuur Geef me reden, neem me hoger Zie de kampioenen nemen het veld nu U ons bepalen, maak ons ​​trots voelen In de straten onze hoofden zijn liftin ' Als we verliezen onze remming Viering, het ons omringt Elke natie, overal om ons heen Zeggen altijd jong Liedjes zingen onder de zon Laten we verheugen in het mooie spel En samen aan het eind van de dag, we zeggen allemaal Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze zullen me vrijheid noemen, net als een Wavin 'flag Als ikouder ik sterker zal zijn Ze zullen me vrijheid noemen, net als een Wavin 'flag Dus zwaaien uw vlag, nu wave uw vlag Zwaaien nu je vlag Geven je vrijheid, geef je brand Geven u reden, neem je hoger Zie de kampioenen nemen het veld nu U ons bepalen, maak ons ​​trots voelen In de straten onze hoofden zijn liftin ' Als we verliezen onze remming Viering, het ons omringt Elke natie, overal om ons heen Zeggen altijd jong Liedjes zingen onder de zon Laten we verheugen in het mooie spel Ensamen aan het eind van de dag, we zeggen allemaal Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze zullen me vrijheid noemen, net als een Wavin 'flag Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze zullen me vrijheid noemen, net als een Wavin 'flag Dus zwaaien uw vlag, nu wave uw vlag Zwaaien nu uw vlag, nu wave uw vlag Zwaaien nu uw vlag, nu wave uw vlag Zwaaien nu je vlag We zeggen allemaal, als ik ouder word zal ik sterker zijn Ze zullen me vrijheid noemen, net als een Wavin 'flag Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemenme vrijheid net als een Wavin 'flag Dus zwaaien uw vlag, nu wave uw vlag Zwaaien nu uw vlag, nu wave uw vlag Zwaaien nu uw vlag, nu wave uw vlag Zwaaien nu je vlag En iedereen zal zingen het En we zullen zingen Lees meer: ​​K'naan - Wavin 'Flag (coca-cola Version) Lyrics | MetroLyrics