Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K'naan Songtekst: Wavin' Flag - World Cup Song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K'naan - Wavin' Flag - World Cup Song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wavin' Flag - World Cup Song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K'naan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K'naan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wavin' Flag - World Cup Song .

Origineel

Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher See the champions, take the field now, you define us, make us feel proud In the streets are, exaliftin , as we lose our inhabition, Celebration its around us, every nation, all around us Singin forever young, singin songs underneath that sun Lets rejoice in the beautiful game. And together at the end of the day. WE ALL SAY When I get older I will be stronger They’ll call me freedom Just like a wavin’ flag And then it goes back And then it goes back And then it goes back When I get older I will be stronger They’ll call me freedom Just like a wavin’ flag And then it goes back And then it goes back And then it goes Oooooooooooooh woooooooooohh hohoho Give you freedom, give you fire, give you reason, take you higher See the champions, take the field now, you define us, make us feel proud In the streets are, exaliftin, every loser in ambition, Celebration, its around us, every nations, all around us Singin forever young, singin songs underneath that sun Lets rejoice in the beautiful game. And together at the end of the day. WE ALL SAY When I get older, I will be stronger They’ll call me freedom Just like a wavin’ flag And then it goes back And then it goes back And then it goes back When I get older I will be stronger They’ll call me freedom Just like a wavin’ flag And then it goes back And then it goes back And then it goes Wooooooooo Ohohohoooooooo ! OOOoooooh Wooooooooo WE ALL SAY ! When I get older I will be stronger They’ll call me freedom Just like a wavin’ flag And then it goes back And then it goes back And then it goes back When I get older I will be stronger They’ll call me freedom Just like a wavin’ flag And then it goes back And then it goes back And then it goes Wooo hooooo hohohohoooooo And everybody will be singinit Wooooooooo ohohohooooo And we are all

 

Vertaling

Geef me de vrijheid, geef me vuur, geef me reden, neem me hogere Zie de kampioenen, neem het veld, definieert u ons, maak ons trots voelen In de straten zijn, exaliftin, als wij onze inhabition verliezen, Viering van haar om ons heen, elke natie, overal om ons heen Singin eeuwig jong, zingen liedjes onder die zon Laten we verheugen ons in het mooie spel. En aan het eind van de dag. We zeggen allemaal Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid Net als bij een Wavin 'vlag En dan gaat het terug En dan gaat het terug En dan gaat het terug Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid Net als bij een Wavin 'vlag En dan gaat het terug En dan gaat het terug En dan gaat het Oooooooooooooh woooooooooohh HOHOHO Geef je vrijheid, je vuur, geeft u reden, neem je hoger Zie de kampioenen, neem het veld, definieert u ons, maak ons trots voelen In de straten zijn, exaliftin, elke verliezer in ambitie, Celebration, de om ons heen, alle naties, overal om ons heen Singineeuwig jong, zingen liedjes onder die zon Laten we verheugen ons in het mooie spel. En aan het eind van de dag. We zeggen allemaal Toen ik ouder word, zal ik sterker worden Ze noemen me de vrijheid Net als bij een Wavin 'vlag En dan gaat het terug En dan gaat het terug En dan gaat het terug Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid Net als bij een Wavin 'vlag En dan gaat het terug En dan gaat het terug En dan gaat het Wooooooooo Ohohohoooooooo! Ooooooooh wooooooooo We zeggen allemaal! Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid Net als bij een Wavin 'vlag En dan gaat het terug En dan gaat het terug En dan gaat het terug Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid Net als bij een Wavin 'vlag En dan gaat het terug En dan gaat het terug En dan gaat het Wooo hooooo hohohohoooooo En iedereen zal worden singinit Wooooooooo ohohohooooo En we zijn allemaal