Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K'naan Songtekst: Waving Flags

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K'naan - Waving Flags ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Waving Flags? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K'naan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K'naan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Waving Flags .

Origineel

Ooooooh Wooooooh, Ooooooh Wooooooh Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher See the champions, take the field now, you define us, make us feel proud In the streets our heads are lifting, as we lose our inhibition, Celebration, it surround us, every nations, all around us Singing forever young, singing songs underneath that sun Lets rejoice in the beautiful game, And together at the end of the day. We all say When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag So wave your flag, now wave your flag, now wave your flag Oooohhh, Oooooooooh wooooohh, Oooooooooh wooooohh Give you freedom, give you fire, give you reason, take you higher See the champions, take the field now, you define us, make us feel proud In the streets our heads are lifting, as we lose our inhibition, Celebration, its around us, every nations, all around us Singing forever young, singing songs underneath that sun Lets rejoice in the beautiful game, And together at the end of the day. We all say When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag So wave your flag, now wave your flag, now wave your flag Now wave your flag (4x) Oohhoooohh Woooh Ohohooooh Wooohoooh We all say When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag When I get older I will be stronger They’ll call me freedom, just like a wavin’ flag So wave your flag, now wave your flag, now wave your flag Now wave your flag (4x) Oooooh woowoo ooh Wooo ooohh ooohoh And everybody will be singing it Oooooh woowoo ooh Wooo ooohh ooohoh And we all will be singing it

 

Vertaling

Ooooooh Wooooooh, Ooooooh Wooooooh Geef me de vrijheid, geef me vuur, geef me reden, neem me hogere Zie de kampioenen, nu het veld, definieert u ons, maak ons ??trots In de straten onze hoofden opheffen, als we verliezen onze remming, Gevierd, maar ons omringen, elke Naties, overal om ons heen Zingen eeuwig jong, liedjes zingen onder die zon Laat zich verheugen in het prachtige spel, En aan het eind van de dag. We zeggen allemaal Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid, net als vlag een Wavin ' Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid, net als vlag een Wavin ' Dus zwaaien met uw vlag, nu wave uw vlag, nu wave uw vlag Oooohhh, OOOOOOOOH wooooohh, OOOOOOOOH wooooohh Geef je vrijheid, je vuur, geeft u reden, neem je hoger Zie de kampioenen, nu het veld, definieert u ons, maak ons ??trots In de straten onze hoofden opheffen, als we verliezen onze remming, Celebration, de om ons heen, elke Naties, overal om ons heen Het zingeneeuwig jong, liedjes zingen onder die zon Laat zich verheugen in het prachtige spel, En aan het eind van de dag. We zeggen allemaal Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid, net als vlag een Wavin ' Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid, net als vlag een Wavin ' Dus zwaaien met uw vlag, nu wave uw vlag, nu wave uw vlag Nu zwaaien met uw vlag (4x) Oohhoooohh Woooh Ohohooooh Wooohoooh We zeggen allemaal Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid, net als vlag een Wavin ' Toen ik ouder word zal ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid, net als vlag een Wavin ' Dus zwaaien met uw vlag, nu wave uw vlag, nu wave uw vlag Nu zwaaien met uw vlag (4x) Oooooh woowoo ooh Wooo Ooohh ooohoh En iedereen zal zingen Oooooh woowoo ooh Wooo Ooohh ooohoh En zullen we allemaal zingen