Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: K'naan , Young Artists Songtekst: Waving Flag

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: K'naan , Young Artists - Waving Flag ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Waving Flag? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van K'naan , Young Artists! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van K'naan , Young Artists en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Waving Flag .

Origineel

Als ik ouder word zal Ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid Net als een golvende vlag Geboren uit een troon Ouder dan Rome Maar gewelddadige vatbaar Arme mensen zone Maar het is mijn huis Alles wat ik heb gekend Waar ik ben gegroeid maar nu zijn verdwenen Uit de duisternis kwam in het bloedbad bedreigende mijn overleving gebroken mijn straten en brak al mijn dromen Het voelt als nederlaag tegen ellendige terugtocht Dus we worstelen Vechten om te eten En we vragen os af Of we vrij zullen zijn We kunnen niet wachten Voor die gelovige dag Het is te ver weg Maar tot dan zeggen we Als ik ouder word Zal ik sterker zijn ze noemen me de vrijheid Net als een golvende vlag (En dan gaat het terug x3) Ahhho ahhho ahhho Dus vele oorlogen, afrekeningen Na al wat we doormaakten En nu is er meer Ik hoor ze zeggen dat liefde de weg is Liefde is het antwoord dat is wat ze zeggen Maar we zijn niet alleen dromers van uitgesplitste ademhalers Onze hand zal ons bereiken en dan bedriegen ze ons ze kunnen ons niet controleren nee, ze kunnen ons niet onder houden We gaan het ophalen, hoewel we nog steeds worstelen Au nom de la survie (In de naam van overleving) Battant pour nos vie (Vechten voor ons leven) Wie geduldig wacht Voor een andere dag Het is te ver Maar tot dan zeggen we als ik ouder word zal ik sterker worden ze noemen me de vrijheid Net als een golvende vlag (En dan gaat het terug x3) Hoe komt het dat wanneer de media stopt met betrekking Tot een klein beetje hulp van de overheid We de mensen die nog steeds worstelen vergeten? en aannemen dat het echt allemaal opnieuw de liefde is , naah zie we moeten niet wachten tot de dingen uit elkaar breken Als u eerst niet was betrokken ,is het nooit te laat om te beginnen Je denkt waarschijnlijk dat het te ver is om je er zorgen over te maken Neem nu een kijkje waar je leeft, wat als het daar zou gebeuren? Je moet weten dat de drang om een verandering te maken binnen ligt en we kunnen de reden zijn dat zij de vlag weer zien stijgen als ik ouder word zal ik sterker zijn ze noemen me de vrijheid Net als een golvende vlag En dan gaat het terug En dan gaat het terug Dan gaat het terug Als ik ouder word Zal ik sterker zijn ze noemen me de vrijheid Net als een golvende vlag (En dan gaat het terug x3) Als ik ouder word Als ik ouder word Zal ik sterker zijn net als een golvende vlag.

 

Vertaling

Als ik ouder word zal Ik sterker zijn Ze noemen me de vrijheid Net als een golvende vlag Geboren uit een troon Ouder dan Rome Maar gewelddadige vatbaar Arme mensen zone Maar het is mijn huis Alles wat ik heb gekend Waar ik ben gegroeid maar nu zijn verdwenen Uit de duisternis kwam in het bloedbad bedreigende mijn overleving gebroken mijn straten en brak al mijn dromen Het voelt als nederlaag tegen ellendige terugtocht Dus we worstelen Vechten om te eten En we vragen os af Of we vrij zullen zijn We kunnen niet wachten Voor die gelovige dag Het is te ver weg Maar tot dan zeggen we Als ik ouder word Zal ik sterker zijn ze noemen me de vrijheid Net als een golvende vlag (En dan gaat het terug x3) Ahhho ahhho ahhho Dus vele oorlogen, afrekeningen Na al wat we doormaakten En nu is er meer Ik hoor ze zeggen dat liefde de weg is Liefde is het antwoord dat is wat ze zeggen Maar we zijn niet alleen dromers van uitgesplitste ademhalers Onze hand zal onsbereiken en dan bedriegen ze ons ze kunnen ons niet controleren nee, ze kunnen ons niet onder houden We gaan het ophalen, hoewel we nog steeds worstelen Au nom de la survie (In de naam van overleving) Battant pour nos vie (Vechten voor ons leven) Wie geduldig wacht Voor een andere dag Het is te ver Maar tot dan zeggen we als ik ouder word zal ik sterker worden ze noemen me de vrijheid Net als een golvende vlag (En dan gaat het terug x3) Hoe komt het dat wanneer de media stopt met betrekking Tot een klein beetje hulp van de overheid We de mensen die nog steeds worstelen vergeten? en aannemen dat het echt allemaal opnieuw de liefde is , naah zie we moeten niet wachten tot de dingen uit elkaar breken Als u eerst niet was betrokken ,is het nooit te laat om te beginnen Je denkt waarschijnlijk dat het te ver is om je er zorgen over te maken Neem nu een kijkje waar je leeft, wat als het daar zou gebeuren? Je moet weten dat de drang om een verandering te maken binnen ligt en wekunnen de reden zijn dat zij de vlag weer zien stijgen als ik ouder word zal ik sterker zijn ze noemen me de vrijheid Net als een golvende vlag En dan gaat het terug En dan gaat het terug Dan gaat het terug Als ik ouder word Zal ik sterker zijn ze noemen me de vrijheid Net als een golvende vlag (En dan gaat het terug x3) Als ik ouder word Als ik ouder word Zal ik sterker zijn net als een golvende vlag.