Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Knox Hamilton Songtekst: Mission Control

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Knox Hamilton - Mission Control ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mission Control? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Knox Hamilton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Knox Hamilton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mission Control .

Origineel

Mission Control, do you read me? Send me my coordinates lately Mission Control, am I drifting? Tie me to someone who will love me I knew it when I met you I'm not the only one who's alone Find me soon and take me home I knew it when I saw you I'm not the only one hanging on Tie me to someone who will love me [Bridge] Oh never in my life did I want to see you more than this And every time you're lost, I wonder if you know you're missed? I'm reading what I can and I really hope you're watching this I hope you know that I exist [Chorus] Mission Control, do you read me? Send me my coordinates lately Mission Control, am I drifting? Tie me to someone who will love me I knew it when I met you I'm not the only one who's alone Find me soon and take me home I knew it when I saw you I'm not the only one hanging on Tie me to someone who will love me

 

Vertaling

Mission Control, hoor je me? Stuur me onlangs mijn coördinaten Mission Control, ben ik aan het afdrijven? Bind me vast aan iemand die van me houdt Ik wist het toen ik je ontmoette Ik ben niet de enige die alleen is Vind me snel en breng me naar huis Ik wist het toen ik je zag Ik ben niet de enige die blijft hangen Bind me vast aan iemand die van me houdt [Brug] Oh, nog nooit van mijn leven heb ik je meer willen zien dan dit En elke keer dat je verdwaald bent, vraag ik me af of je weet dat je gemist bent? Ik lees wat ik kan en ik hoop echt dat je dit bekijkt Ik hoop dat je weet dat ik besta [Refrein] Mission Control, hoor je me? Stuur me onlangs mijn coördinaten Mission Control, ben ik aan het afdrijven? Bind me vast aan iemand die van me houdt Ik wist het toen ik je ontmoette Ik ben niet de enige die alleen is Vind me snel en breng me naar huis Ik wist het toen ik je zag Ik ben niet de enige die blijft hangen Bind me vast aan iemand die van me houdt