Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kodak black Songtekst: 6th sense

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kodak black - 6th sense ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 6th sense? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kodak black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kodak black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 6th sense .

Origineel

[Intro] Glee! Ayy, ayy, ayy, ayy, ayy I'm in London, got my beat from London [Chorus] Every time I like a bih, I find out she a gnat Somebody call the vet, my dog turned out to be a rat I'm a slick pimp, got a sixth sense Ho, you ain't a dime, you just six cents I be on them beans, she be on codeine All I want is money, all she want is me She just wanna be loved, she just wanna be pleased All I want is money, all she want is me (All I want is money, all she want is me) (All I want is money, all she want is me) [Verse 1] Say I'm so selfish, all I think about is fetty I can't settle down, somethin' just won't let me I want to settle down, well maybe I ain't ready Bae, I'm livin' reckless, and I'm thuggin' heavy In love with the skreets, and I'm in too deep I be tryna leave, it keep control of me It got my heart, got my mind, it got my physique She wanna wake up with my wand and put that ass to sleep I don't bleed Kool-Aid, baby, I bleed concrete I ask God to give me wisdom, help me spot a leech I be talkin' money, tell that ho; "kapeesh" Tell that ho to sheesh, love is for the weak [Chorus] Every time I like a bih, I find out she a gnat Somebody call the vet, my dog turned out to be a rat I'm a slick pimp, got a sixth sense Ho, you ain't a dime, you just six cents I be on them beans, she be on codeine All I want is money, all she want is me She just wanna be loved, she just wanna be please All I want is money, all she want is me (All I want is money, all she want is me) (All I want is money, all she want is me) [Verse 2] I'm ziggied up, 26, 13, 6 I'm a seven figure nigga, remember when I had six I'm a seven figure nigga, remember I ain't have shit Even though I'm rich, can't forget that I was hittin' licks All I want is that, all she want is this I just wanna hit, but I just wanna hit What be on your mind when it come to this? Why you close your eyes every time we kiss? I'ma keep it pimpin', I'ma keep on livin' And keep on catchin' flights And never catchin' feelin's I'ma keep it simple, I'ma keep poppin' flo-rhythm I like when I'm with ya But I love gettin' scrilla [Chorus] Every time I like a bih, I find out she a gnat Somebody call the vet, my dog turned out to be a rat I'm a slick pimp, got a sixth sense Ho, you ain't a dime, you just six cents I be on them beans, she be on codeine All I want is money, all she want is me She just wanna be loved, she just wanna be please All I want is money, all she want is me (All I want is money, all she want is me) (All I want is money, all she want is me)

 

Vertaling

[Intro] Glee! Ayy, ayy, ayy, ayy, ayy I'm in London, got my beat from London [refrein] Every time I like a bih, I find out she a gnat Somebody call the veter, my dog turned out to be a rat I'm a slick pimp, got a sixth sense Ho, je bent geen dubbeltje, je bent maar zes cent Ik zit aan de bonen, zij aan de codeïne Alles wat ik wil is geld, alles wat zij wil is mij Ze wil gewoon geliefd zijn, ze wil gewoon tevreden zijn Alles wat ik wil is geld, alles wat zij wil is mij (Alles wat ik wil is geld, alles wat zij wil is mij) (Alles wat ik wil is geld, alles wat zij wil is mij) [Verse 1] Say I'm so selfish, all I think about is fetty I can't settle down, somethin' just won't let me Ik wil me settelen, misschien ben ik er nog niet klaar voor Bae, I'm livin' reckless, and I'm thuggin' heavy In love with the skreets, and I'm in too deep I be tryna leave, it keep control of me It got my heart, got my mind, it got my physique She wanna wake up with my wand and put that ass to sleep Ik bloed geen Kool-Aid, baby, Ik bloed beton Ik vraag God me wijsheid te geven, help me een bloedzuiger te herkennen Ik praat over geld, vertel die hoer; "kapeesh" Zeg die hoer dat ze sjeesj moet doen, liefde is voor de zwakken [refrein] Every time I like a bih, I find out she a gnat Somebody call the veter, my dog turned out to be a rat I'm a slick pimp, got a sixth sense Ho, je bent geen dubbeltje, je bent maar zes cent Ik zit aan de bonen, zij aan de codeïne Alles wat ik wil is geld, alles wat zij wil is mij Ze wil alleen geliefd zijn, ze wil alleen behagen Alles wat ik wil is geld, alles wat zij wil is mij (Alles wat ik wil is geld, alles wat ze wil is mij) (Alles wat ik wil is geld, alles wat zij wil is mij) [Verse 2] I'm ziggied up, 26, 13, 6 I'm a seven figure nigga, remember when I had six I'm a seven figure nigga, remember I ain't have shit Ook al ben ik rijk, ik kan niet vergeten dat ik aan het lullen was Alles wat ik wil is dat, alles wat zij wil is dit Ik wil alleen maar slaan, maar ik wil alleen maar slaan Waar denk je aan als het hierop aankomt? Waarom sluit je je ogen elke keer als we kussen? I'ma keep it pimpin', I'ma keep on livin' And keep on catchin' flights And never catchin' feelin's I'ma keep it simple, I'ma keep poppin' flo-rhythm I like when I'm with ya But I love gettin' scrilla [Chorus] Every time I like a bih, I find out she a gnat Iemand bel de dierenarts, mijn hond bleek een rat te zijn I'm a slick pimp, got a sixth sense Ho, je bent geen dubbeltje, je bent maar zes cent Ik zit aan de bonen, zij aan de codeïne All I want is money, all she want is me Ze wil alleen geliefd zijn, ze wil alleen behagen All I want is money, all she want is me (Alles wat ik wil is geld, alles wat ze wil is mij) (Alles wat ik wil is geld, alles wat ze wil is mij)