Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kodak black Songtekst: i’m that nigga

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kodak black - i’m that nigga ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m that nigga? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kodak black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kodak black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m that nigga .

Origineel

[Intro 1: Kodak Black] Aye man let me get my Rem on ice man Let me get that check straight hunnids Let me get my back in before I hit yo city, or I ain't going straight up, for real I'm that nigga now man, I ain't in the projects shooting dice no more I'm outchea doe, project baby heart of the projects man You digg, mount up! [Verse 1: Kodak Black] Excuse me where my stylist? Pop my collar please Security, get these bitches off of me Paparazzi love me I got lots of cheese Instagram, Kodak Black follow me Really I be tricking nigga Halloween I ate my veggies. Ma I'm healthy I smoke broccoli Honestly, you mad that you proud of me Kodak oxygen I got lots of trees All this gwalla be stuffed up in my my Robin jeans Do it with no hands, girl join my soccer team Philosophy Section 8 democracy I rolled the dice and went to jail, no Monopoly [Hook: Kodak Black] I told them that the money train is coming, don't get left (don't get left) Nigga should've hurried up and jumped up on my trail Niggas on that groupie shit, they talking me to death Fuck that bouji bitch you ain't got nothing go to hell Damnit I don't know what's goin' through they fucking head Once I get the deal I swear to god you niggas dead Oh so you that Kodak black nigga, huh? You the golden one? Streets say you the chosen one I'm that nigga! [Verse 2: Kodak Black] Lil nigga pulling up in foreigners Jackboy right behind me where we slide they know it's us I was on the 4 now I'm on 5 pour it up (lean, lean, lean, lean) Kodak black performing live you know they showing up Yea I got lil cool right here with his 40 tucked I broke up with my coupe, I'm in love with rover trucks Kodak you that nigga, I must admit, K you the man 'Cause I got on my shit lil nigga running up the band's Boy I need my bread, 'bout my cheese I go ham I be on the mollys, I don't fuck 'round with no Xans Boy that work be roll come a couple I ain't playing Boy I make them junkies smoke that dope right out the can [Hook: Kodak Black] I told them that the money train is coming, don't get left (don't get left) Nigga should've hurried up and jumped up on my trail Niggas on that groupie shit, they talking me to death Fuck that boujee bitch you ain't got nothing go to hell Damn it I don't know what's goin' through they fucking head Once I get the deal I swear to god you niggas dead Oh, so you that Kodak black nigga, huh? You the golden one? Streets say you the chosen one I'm that nigga Chosen one (I'm that nigga) You the golden one? Streets say you the chosen one I'm that nigga

 

Vertaling

[Intro 1: Kodak Black] Aye man let me get my Rem on ice man Let me get that check straight hunnids Let me get my back in before I hit yo city, or I ain't going straight up, for real Ik ben die neger nu man, Ik zit niet meer in de projecten te dobbelen I'm outchea doe, project baby heart of the projects man You digg, mount up! [Verse 1: Kodak Black] Excuseer me, waar is mijn stylist? Pop my collar please Security, haal die trutten van me af Paparazzi houden van me, ik heb veel kaas Instagram, Kodak Black volgt me Echt waar, ik hou nigga Halloween voor de gek. Ik at mijn groenten. Ma, ik ben gezond. Ik rook broccoli. Eerlijk, ben je boos dat je trots op me bent Kodak zuurstof Ik heb veel bomen Al deze gwalla wordt in mijn Robin jeans gestopt Doe het zonder handen, meid kom bij mijn voetbalteam Filosofie Sectie 8 democratie Ik gooide de dobbelstenen en ging naar de gevangenis, geen Monopoly [Hook: Kodak Black] I told them that the money train is coming, don't get left (don't get left) Nigga should've haasted up and jumped up on my trail Niggas on that groupie shit, they talking me to death Fuck die bouji bitch je hebt niks ga naar de hel Verdomme, ik weet niet wat er door hun hoofd gaat. Als ik de deal krijg, zweer ik dat jullie dood zijn. Oh dus jij bent die Kodak black nigga, huh? Ben jij de gouden? Straten zeggen dat jij de uitverkorene bent. Ik ben die nigga ! [Verse 2: Kodak Black] Lil nigga pulling up in foreigners Jackboy vlak achter me waar we glijden ze weten dat wij het zijn I was on the 4 now I'm on 5 pour it up (lean, lean, lean, lean) Kodak black performing live you know they showing up Yea I got lil cool right here with his 40 tucked I broke up with my coupe, I'm in love with rover trucks Kodak jij bent die nigga, ik moet toegeven, K jij bent de man 'Cause I got on my shit lil nigga running up the band's Boy I need my bread, 'bout my cheese I go ham Ik ben aan de mollys, ik neuk niet met geen Xans Boy that work be roll come a couple I ain't playing Jongen, ik laat die junkies die dope zo uit het blikje roken [Hook: Kodak Black] I told them that the money train is coming, don't get left (don't get left) Nigga should've haasted up and jumped up on my trail Niggas on that groupie shit, they talking me to death Neuk die hoer, je hebt niets, loop naar de hel Verdomme, ik weet niet wat er door hun hoofd gaat. Als ik de deal krijg, zweer ik dat jullie dood zijn. Oh, dus jij bent die Kodak black nigga, huh? Ben jij de gouden? Straten zeggen dat jij de uitverkorene bent. Ik ben die neger. Uitverkorene. (Ik ben die nigga) Ben jij de gouden? Streets zeggen dat jij de uitverkorene bent Ik ben die nigga