Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kodak black Songtekst: need a break

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kodak black - need a break ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van need a break? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kodak black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kodak black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals need a break .

Origineel

[Intro] Nah, baby, this ain't no Dear John letter, but I hope you don't take it the wrong way, man But I need me a little space a little time to think, you know, to see what I really want And see what I really want to do and where I wanna be But in due time, you know, when I realize the truth, it's you I hope you just don't go too far away from me, or let one of these vultures come snatch your heart away from me You know, if it's love, it's love loyalty out value everything, yeah, loyalty, out value everything [Chorus] Baby, it ain't you it's just me, I need a break 'Cause you keep accusing me of cheating on you, baby I don't want to lose you but I need a lil' space As long as you don't move to a whole 'nother state You still gon' be my number one I ain't finna change my number Just been fucking up my summer lately And I ain't got no time to fuss on the daily [Verse 1] You might not understand this girl This might actually be the best thing for us We keep arguing every day, boo Eventually you gon' make me hate you Me and you ain't got the same view, girl You don't see that it's a great move, girl It ain't gon' break you it's gon' save you, girl 'Cause I've been feeling like I hate you, girl It's like you ain't got no faith in me 'Cause lately you've been irritating me I don't want to drive you crazy I'd rather drive Mercedes [Chorus] Baby, it ain't you it's just me, I need a break 'Cause you keep accusing me of cheating on you, baby I don't want to lose you but I need a lil' space As long as you don't move to a whole 'nother state You still gon' be my number one I ain't finna change my number Just been fucking up my summer lately And I ain't got no time to fuss on the daily [Verse 2] You don't trust me you've been losing your mind Don't believe I'm in the studio all night You want me to stay on FaceTime And make these rhymes at the same time All this questioning be having me all stressed You been fucking up my thinking process I took too much of shrooms I feel like I'm outer space You keep listening to these rumors they're throwing in your face I say all I want is you and don't listen to them bae But I'm out here what it do you don't trust me anyway I've been running out of love You wanna fuss I wanna fuck [Chorus] Baby, it ain't you it's just me, I need a break 'Cause you keep accusing me of cheating on you, baby I don't want to lose you but I need a lil' space As long as you don't move to a whole 'nother state You still gon' be my number one I ain't finna change my number Just been fucking up my summer lately And I ain't got no time to fuss on the daily

 

Vertaling

[Intro] Nah, baby, dit is geen Dear John brief, maar ik hoop dat je het niet verkeerd opvat, man Maar ik heb een beetje ruimte nodig, een beetje tijd om na te denken, weet je, om te zien wat ik echt wil En te zien wat ik echt wil doen en waar ik wil zijn Maar te zijner tijd, als ik de waarheid besef, ben jij het. Ik hoop dat je niet te ver van me weg gaat, of dat een van die gieren je hart van me afpakt. Weet je, als het liefde is, is het liefde, loyaliteit is alles waard, ja, loyaliteit, is alles waard [refrein] Baby, it's not you it's just me, I need a break 'Cause you keep accusing me of cheating on you, baby Ik wil je niet verliezen maar ik heb een beetje ruimte nodig Zolang je niet naar een hele andere staat verhuist Je blijft mijn nummer één Ik ga mijn nummer niet veranderen Ik heb gewoon mijn zomer verpest de laatste tijd En ik heb geen tijd om me dagelijks druk te maken [Verse 1] You might not understand this girl Dit zou eigenlijk het beste voor ons kunnen zijn We blijven elke dag ruziën, boo Uiteindelijk ga je me je laten haten Jij en ik hebben niet dezelfde mening, meisje Je ziet niet dat het een goede zet is, meisje Het zal je niet breken, het zal je redden, meisje 'Cause I've been feeling like I hate you, girl Het is alsof je geen vertrouwen in me hebt 'Cause lately you've been irritating me Ik wil je niet gek maken Ik rij nog liever Mercedes [refrein] Baby, jij bent het niet, ik ben het maar, ik heb een pauze nodig 'Cause you keep accusing me of cheating on you, baby Ik wil je niet verliezen maar ik heb een beetje ruimte nodig Zolang je niet naar een hele andere staat verhuist Je blijft mijn nummer één Ik ga mijn nummer niet veranderen Ik heb gewoon mijn zomer verpest de laatste tijd And I ain't got no time to fuss on the daily [Verse 2] You don't trust me you've been losing your mind Je gelooft niet dat ik de hele nacht in de studio ben Je wilt dat ik op FaceTime blijf En deze rijmpjes op hetzelfde moment maak Al dit vragen stellen maakt me helemaal gestrest Je verknoeit mijn denkproces Ik heb te veel paddo's genomen, ik voel me alsof ik in de ruimte ben. Je blijft luisteren naar die geruchten die ze in je gezicht gooien Ik zeg dat alles wat ik wil jij bent en luister niet naar hen bae Maar ik ben hier buiten, wat doet het ertoe dat je me toch niet vertrouwt Ik heb geen liefde meer. You wanna fuss I wanna fuck [Chorus] Baby, it ain't you it's just me, I need a break 'Cause you keep accusing me of cheating on you, baby Ik wil je niet verliezen maar ik heb een beetje ruimte nodig Zolang je niet naar een hele andere staat verhuist Je blijft mijn nummer één Ik ga mijn nummer niet veranderen Ik heb gewoon mijn zomer verpest de laatste tijd And I ain't got no time to fuss on the daily