Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kodak black Songtekst: transgression

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kodak black - transgression ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van transgression? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kodak black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kodak black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals transgression .

Origineel

[Intro] Tide Glee, gleeful This how you step, right here, look [Chorus] I be slidin' 'round with my firearm, I gotta keep a weapon I be ridin' 'round everywhere, I dare one of y'all lil' niggas to test me I keep on drivin' 'round, got me goin' through all these transgressions Shootin' niggas and foolin' 'round, won't let me see my blessin' I be slidin' 'round with my firearm, I gotta keep a weapon I be ridin' 'round everywhere, I dare one of y'all lil' niggas to test me I keep on drivin' 'round, got me goin' through all these transgressions Shootin' niggas and foolin' 'round, won't let me see my blessin' [Verse] I did everything the streets told me was cool to do Now I'd rather prove it to myself before I prove to you I never tell, put me in jail, put me in any dorm And I can make it through whatever, I'll weather any storm Say park the Wraith outside the prison when I EOS My mama told me 'bout you niggas, I swear she know best My bitch did a whole bid with me, that's my baby Now sure enough I blowed up, she 'bout to have my baby I swear it feel like yesterday, I was just in the county When me and Snake was talkin' 'bout how we was in the projects When we was on the ugly corner, we were poppin' Molly How we be bootin' up on niggas when they actin' rowdy Sniper Gang, I hate how I can't have my niggas 'round me We love each other so much our energies just keep collidin' We down to suit up any moment, we be too excited And free Lil Cool, it's been a minute since we reunited My nigga Pee just caught a body and he still fightin' it I hate I fell in love with thuggin', I give my mama anxiety I love Lil DJ like a brother, you play with him, I'll kill you Lil' Jackboy shoulda just been my brother, I swear I love that nigga I don't even need your love no more, I got a leather heart I do my own time, I don't need no nigga to take no charge I couldn't even get a letter from you and that was your gun You ain't send me nothin' or ask no boy, "How your lil' brother doin'?"

 

Vertaling

[Intro] Tide Glee, gleeful This how you step, right here, look [Chorus] Ik glijd rond met mijn vuurwapen, ik moet een wapen houden Ik rij overal rond, ik daag een van jullie kleine negers uit me te testen Ik blijf maar rondrijden, ik heb al die overtredingen meegemaakt Schietend op negers en ronddolend, laat me mijn zegen niet zien I be slidin' 'round with my firearm, I gotta keep a weapon Ik rij overal rond, ik daag een van jullie kleine negers uit me te testen Ik blijf maar rondrijden, ik heb al die overtredingen meegemaakt Ik schiet op nikkers en maak ze gek, ik mag mijn zegen niet zien [Verse] I did everything the streets told me was cool to do Nu bewijs ik het liever aan mezelf voordat ik het aan jou bewijs Ik vertel het nooit, stop me in de gevangenis, stop me in een slaapzaal En ik kom overal doorheen, ik doorsta elke storm Zeg parkeer de Wraith buiten de gevangenis als ik vertrek Mijn moeder vertelde me over jullie niggas, ik zweer dat ze het het beste weet. Mijn teef deed een heel bod met mij, dat is mijn baby Nu ben ik zeker genoeg opgeblazen, ze staat op het punt mijn baby te krijgen Ik zweer het voelt als gisteren, ik was net in de provincie Toen ik en Snake aan het praten waren over hoe we in de projecten waren Toen we op de lelijke hoek stonden, we waren Molly aan het pijpen Hoe we nikkers in de gaten hielden als ze wild deden. Sniper Gang, ik haat het dat ik mijn niggas niet om me heen kan hebben We houden zoveel van elkaar dat onze energieën blijven botsen We kunnen elk moment inpakken, we zijn te opgewonden And free Lil Cool, it's been a minute since we reunited Mijn nigga Pee heeft net een lichaam gevangen en hij vecht er nog steeds tegen I hate I fell in love with thuggin', I give my mama anxiety Ik hou van Lil DJ als van een broer, als je met hem speelt, maak ik je af Lil' Jackboy had gewoon mijn broer moeten zijn, ik zweer dat ik van die nigga hou I don't even need your love no more, I got a leather heart Ik doe mijn eigen tijd, ik heb geen neger nodig om de leiding te nemen Ik kon niet eens een brief van je krijgen en dat was je pistool Je stuurt me niets en vraagt niet aan een jongen: "Hoe gaat het met je kleine broertje?"