Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kodak Songtekst: Tunnel Vision

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kodak - Tunnel Vision ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tunnel Vision? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kodak! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kodak en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tunnel Vision .

Origineel

Intro] Gleeee! Southside Aye, Lil Metro on that beat [Hook] Lil Kodak, they don't like to see you winnin' They wanna see you in the penitentiary I need me a lil' baby who gon' listen Girl, I don't wanna be the one you iggin' My mama told me: "Boy, make a decision!" Right now I gotta keep a tunnel vision I need me a lil' baby who gon' listen Girl, I don't wanna be the one you iggin' Lil Kodak, they don't like to see you winnin' They wanna see you in the penitentiary I need me a lil' baby who gon' listen Girl, I don't wanna be the one you iggin' My mama told me: "Boy, make a decision!" Right now I gotta keep a tunnel vision They sendin' all my homies on a mission And I ain't tryna miss out on these millions [Verse 1] I jumped up out the Wraith, Kodak bought a Wraith I get any girl I want, any girl I want She want me to save the day, but I ain't got a cape She wanna see me every day, she wanna be my bae That money make me cum, it make me fornicate Uh, I'm the shit, I need some toilet paper Follow my player rules, then we gon' be okay On the real I need a bih' who gon' cooperate [Hook] Lil Kodak, they don't like to see you winnin' They wanna see you in the penitentiary I need me a lil' baby who gon' listen Girl, I don't wanna be the one you iggin' My mama told me: "Boy, make a decision!" Right now I gotta keep a tunnel vision I need me a lil' baby who gon' listen Girl, I don't wanna be the one you iggin' Lil Kodak, they don't like to see you winnin' They wanna see you in the penitentiary I need me a lil' baby who gon' listen Girl, I don't wanna be the one you iggin' My mama told me: "Boy, make a decision!" Right now I gotta keep a tunnel vision They sendin' all my homies on a mission And I ain't tryna miss out on these millions [Verse 2] I told you niggas I'm gon' be that fuckin' nigga Everything be good 'til you doin' better than 'em They wanna see a nigga shot or see me in the system All you niggas out here poison like snake venom Codeine in my liver, rockin' Balenciaga denim I'm booted even when I'm sober, I don't need a jigga They sendin' all my niggas on a fuckin' journey I told that baby to come over 'cause I'm fuckin' horny My mama told me: "Kill these niggas, son, keep it goin'!" I'm thug to the bone, but I'm still her baby boy Lil Kodak, boy they hate to see you in a foreign They miss when you was in that 'Yota kickin' door [Hook] Lil Kodak, they don't like to see you winnin' They wanna see you in the penitentiary I need me a lil' baby who gon' listen Girl, I don't wanna be the one you iggin' My mama told me: "Boy, make a decision!" Right now I gotta keep a tunnel vision I need me a lil' baby who gon' listen Girl, I don't wanna be the one you iggin' Lil Kodak, they don't like to see you winnin' They wanna see you in the penitentiary I need me a lil' baby who gon' listen Girl, I don't wanna be the one you iggin' My mama told me: "Boy, make a decision!" Right now I gotta keep a tunnel vision They sendin' all my homies on a mission And I ain't tryna miss out on these millions

 

Vertaling

Intro] Gleeee! Zuidkant Aye, Metro Lil op dat ritme [Haak] Lil Kodak, ze niet graag zien dat u winnin' Ze wil je zien in het penitentiair Ik heb me een lil 'baby die gon' luisteren Meisje, ik wil niet degene die je iggin' Mijn moeder vertelde me: "Jongen, een beslissing nemen!" Op dit moment moet ik houd een tunnelvisie Ik heb me een lil 'baby die gon' luisteren Meisje, ik wil niet degene die je iggin' Lil Kodak, ze niet graag zien dat u winnin' Ze wil je zien in het penitentiair Ik heb me een lil 'baby die gon' luisteren Meisje, ik wil niet degene die je iggin' Mijn moeder vertelde me: "Jongen, een beslissing nemen!" Op dit moment moet ik houd een tunnelvisie Ze sturen van al mijn homies op een missie En ik niet tryna missen op deze miljoenen [Verse 1] Ik sprong op de Wraith, Kodak kocht een Wraith Ik krijg elke meisje dat ik wil, elk meisje dat ik wil Ze willen dat ik om de dag te redden, maar ik niet heb een cape Ze wil zien me elke dag, ze wil zijn mijn bae Dat geld maakt me cum, maken me ontucht Uh, ik ben de shit, ik heb wat wc-papier Volg mijn speler regels, dan we gon' in orde Op de echte Ik heb een bih 'wie gon' samenwerken [Haak] Lil Kodak, ze niet graag zien dat u winnin' Ze wil je zien in het penitentiair Ik heb me een lil 'baby die gon' luisteren Meisje, ik wil niet degene die je iggin' Mijn moeder vertelde me: "Jongen, een beslissing nemen!" Op dit moment moet ik houd een tunnelvisie Ik heb me een lil 'baby die gon' luisteren Meisje, ik wil niet degene die je iggin' Lil Kodak, ze niet graag zien dat u winnin' Ze wil je zien in het penitentiair Ik heb me een lil 'baby die gon' luisteren Meisje, ik wil niet degene die je iggin' Mijn moeder vertelde me: "Jongen, een beslissing nemen!" Op dit moment moet ik houd een tunnelvisie Ze sturen van al mijn homies op een missie En ik niet tryna missen op deze miljoenen [Verse 2] Ik vertelde u niggas ik gon' zijn dat fuckin' nigga Alles goed zijn beter dan 'em 'til you doin' Ze willen zien een nigga schot of zie me in het systeem Het enige wat u niggas hier gif zoals slangengif Codeine in mijn lever, rockin Balenciaga denim Ik ben zelfs opgestart als ik nuchter ben, heb ik geen Jigga nodig Ze sturen van al mijn niggas op een fuckin' reis Ik vertelde dat de baby om langs te komen want ik ben verdomme 'horny Mijn moeder vertelde me: "Dood deze niggas, zoon, keep it goin'!" Ik ben misdadiger tot op het bot, maar ik ben nog steeds haar baby boy Lil Kodak, jongen ze haten je te zien in een buitenlandse Ze missen als je was in die 'Yota Kickin' deur [Haak] Lil Kodak, ze niet graag zien dat u winnin' Ze wil je zien in het penitentiair Ik heb me een lil 'baby die gon' luisteren Meisje, ik wil niet degene die je iggin' Mijn moeder vertelde me: "Jongen, een beslissing nemen!" Op dit moment moet ik houd een tunnelvisie Ik heb me een lil 'baby die gon' luisteren Meisje, ik wil niet degene die je iggin' Lil Kodak, ze niet graag zien dat u winnin' Ze wil je zien in het penitentiair Ik heb me een lil 'baby die gon' luisteren Meisje, ik wil niet degene die je iggin' Mijn moeder vertelde me: "Jongen, een beslissing nemen!" Op dit moment moet ik houd een tunnelvisie Ze sturen van al mijn homies op een missie En ik niet tryna missen op deze miljoenen