Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kodaline Songtekst: All I Want Is Nothing More, Just Hear You Knocking On My Door

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kodaline - All I Want Is Nothing More, Just Hear You Knocking On My Door ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All I Want Is Nothing More, Just Hear You Knocking On My Door? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kodaline! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kodaline en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All I Want Is Nothing More, Just Hear You Knocking On My Door .

Origineel

"You scard the shit out of me you scared me" All I want is nothing more to hear you knocking at my door 'cause if i could see your face once more I could die as a happy man I'm sure when you said your last goodbye I died a little bit inside I lay in tears in bed all night alone without you by my side but If you loved me why did you leave me take my body take my body all I want is all I need is to find somebody oooohhhh ohhh

 

Vertaling

"Je scard de stront uit me je me bang " Alles wat ik wil is niets meer om u te horen kloppen op mijn deur Want als ik kon je gezicht eens te meer Ik zou sterven als een gelukkig mens ben ik zeker toen je zei dat je laatste afscheid Ik stierf een beetje van binnen Ik leg in tranen in bed de hele nacht alleen, zonder jou aan mijn zijde maar als je van me hield waarom heb je me verlaten neem mijn lichaam neem mijn lichaam alles wat ik wil is alles wat ik nodig is om iemand te vinden oooohhhh ohhh