Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kodalinea Songtekst: All I Want

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kodalinea - All I Want ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All I Want? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kodalinea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kodalinea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All I Want .

Origineel

You scared the shit out of me you scared me" All I want is nothing more to hear you knocking at my door 'cause if i could see your face once more I could die as a happy man I'm sure When you said your last goodbye I died a little bit inside I lay in tears in bed all night Alone without you by my side But If you loved me Why'd you leave me Take my body Take my body All I want is All I need is To find somebody I'll find somebody Oooohhhh ohhh 'cause you brought out the best of me A part of me I'd never seen You took my soul wiped it clean Our love was made for movie screens But If you loved me Why'd you leave me Take my body But If you loved me Why'd you leave me Take my body Take my body All I want is All I need is To find somebody I'll find somebody Oooohhhh ohhh 'cause you brought out the best of me A part of me I'd never seen You took my soul wiped it clean Our love was made for movie screens But If you loved me Why'd you leave me Take my body

 

Vertaling

You scared the shit out of me you scared me" All I want is nothing more to hear you knocking at my door 'cause if i could see your face once more I could die as a happy man I'm sure When you said your last goodbye I died a little bit inside I lay in tears in bed all night Alone without you by my side But If you loved me Why'd you leave me Take my body Take my body All I want is All I need is To find somebody I'll find somebody Oooohhhh ohhh 'cause you brought out the best of me A part of me I'd never seen You took my soul wiped it clean Our love was made for movie screens But If you loved me Why'd you leave me Take my body But If you loved me Why'd you leave me Take my body Take my body All I want is All I need is To find somebody I'll find somebody Oooohhhh ohhh 'cause you brought out the best of me A part of me I'd never seen You took my soul wiped it clean Our love was made for movie screens But If you loved me Why'd you leave me Take my body