Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kodeline Songtekst: All I Want

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kodeline - All I Want ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All I Want? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kodeline! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kodeline en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All I Want .

Origineel

All I want is nothing more to hear you knocking at my door Cause if I could see your face once more I could die a happy man I'm sure When you said your last goodbye I died a little bit inside I lay in tears in bed all night Alone without you by my side But if you loved me Why'd you leave me Take my body Take my body All I want is And all I need is To find somebody I'll find somebody Like you Cause you brought out the best of me A part of me I'd never seen You took my soul and wiped it clean Our love was made for movie screens But if you loved me Why'd you leave me Take my body Take my body All I want is And all I need is To find somebody I'll find somebody But if you loved me Why'd you leave me Take my body Take my body All I want is And all I need is To find somebody I'll find somebody Like you

 

Vertaling

Alles wat ik wil is niets meer om u te horen kloppen op mijn deur Want als ik je gezicht kon zien eens te meer Ik kon een gelukkig man sterven Ik ben er zeker van Toen je zei dat je laatste afscheid Ik stierf een beetje van binnen Ik leg in tranen in bed de hele nacht Alleen, zonder jou aan mijn zijde Maar als je van me hield Waarom heb je me verlaten Neem mijn lichaam Neem mijn lichaam Alles wat ik wil is En alles wat ik nodig heb is Om iemand te vinden Ik zal iemand vinden Net als u Want je bracht het beste van mij Een deel van mij dat ik nooit gezien Je nam mijn ziel en veegdehet schoon Onze liefde werd gemaakt voor filmschermen Maar als je van me hield Waarom heb je me verlaten Neem mijn lichaam Neem mijn lichaam Alles wat ik wil is En alles wat ik nodig heb is Om iemand te vinden Ik zal iemand vinden Maar als je van me hield Waarom heb je me verlaten Neem mijn lichaam Neem mijn lichaam Alles wat ik wil is En alles wat ik nodig heb is Om iemand te vinden Ik zal iemand vinden Net als u