Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Koen Buyse Songtekst: In A Coma

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Koen Buyse - In A Coma ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van In A Coma? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Koen Buyse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Koen Buyse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals In A Coma .

Origineel

I try / to be calm / and I hope / everything will be the same When I’m back / in this world / I missed / today. Because / I’m sleeping / in a coma / and I’m thinking all the time of what you said / to me / what you said / to me. And so you see, so you know and so you see and so you know When I wake up, I will scream And I will yell my longs out for you I will hug you till I die But I don’t wake up, I’m tired of fighting And I’m giving up the fight of my life, the fight of my life. The fight for my life. And so you see, so you know and so you see and so you know So you see, so you know and so you see and so you know But you ran to my room You go down on your knees You will yelling to me Please fight again for me I will fight again But only for you, but only for you, but only for you I’m not afraid of the dead I’m just hoping, it’s not my time yet And when you sit next to me on my bed Baby please tell me it’s not my time yet Baby please tell me it’s not my time yet Baby please tell me it’s not my time So you see, so you know and so you see and so you know So you see, so you know and so you see and so you know it’s not my time yet, it’s not my time yet, it’s not my time yet it’s not my time it’s not my time yet, it’s not my time yet, it’s not my time yet it’s not my time yeeeeeeeeeeeeet I’m not afraid of the dead I’m just hoping, it’s not my time yet

 

Vertaling

Ik probeer / om rustig te worden / en ik hoop / alles hetzelfde zal zijn Als ik terug ben / in deze wereld / ik heb gemist of vandaag. Omdat / Ik slaap / in een coma / en ik denk de hele tijd van wat je gezegd / me / wat je hebt gezegd / aan mij. En zo zie je, zodat je weet en zo je ziet en dat je het weet Als ik wakker word, zal ik schreeuw En ik zal schreeuwen mijn longs voor u Ik zal je knuffelen tot ik sterf Maar ik denk niet wakker, ik ben moe van het vechten En ik ben het opgeven van de strijd van mijn leven, het gevecht van mijn leven. De strijd voor mijn leven. En zo zie je, zodat je weet en zo je ziet en dat je het weet Zo zie je, dus je weet en zo zie je en dat je het weet Maar je rende naar mijn kamer Je gaat op je knieën Je zult schreeuwen om me U moet ervoor vechten weer voor mij Ik zal weer vechten Maar alleen voor u, maar alleen voor u, maar alleen voor jou Ik ben niet bang voor de dood Ik ben gewoon in de hoop, het is niet mijn tijd nog niet En als je zit naast me op mijn bed Baby Please zeg me dat het niet mijn tijd nog niet Baby Please zeg me dat het nietmijn tijd nog niet Baby Please zeg me dat het niet mijn tijd Zo zie je, dus je weet en zo zie je en dat je het weet Zo zie je, dus je weet en zo zie je en dat je het weet het is niet mijn tijd nog niet, het is niet mijn tijd nog niet, het is niet mijn tijd nog niet het is niet mijn tijd het is niet mijn tijd nog niet, het is niet mijn tijd nog niet, het is niet mijn tijd nog niet het is niet mijn tijd yeeeeeeeeeeeeet Ik ben niet bang voor de dood Ik ben gewoon in de hoop, het is niet mijn tijd nog niet