Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kongos Songtekst: in my chest

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kongos - in my chest ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in my chest? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kongos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kongos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in my chest .

Origineel

I've been living in my head Using 33 percent Been as though as if I'm dead I don't know where the rest of me went I built this shell around me Like the armor of a knight It stops the arrows of an army But won't let in or out any light I wanna feel it in my chest Feel it in my chest I wanna feel it in my, feel in my chest Been living in my head Living I've been living in my head Living I've been living in my head Living I've been living in my head Living I've been I wanna feel it in my chest Right where the ribs meet I've been having cardiac unrest There's tension in every beat I wanna leave my head I don't think it's as clever as they said I said give me wine, don't give me bread I've been misled Is my blood even red? I wanna feel it in my chest Feel it in my chest I wanna feel it in my, feel in my chest Been living in my head Living I've been living in my head Living I've been living in my head Living I've been living in my head Living I've been I wanna feel it in my chest Feel it in my chest I wanna feel it in my, feel in my chest I feel it in my chest (feel it in my chest) Feel it in my chest (feel it in my chest) I wanna leave my head (I've been living in my head) (Living) (I've been living in my head) I wanna leave my head I don't think it's as clever as they said I said give me wine, don't give me bread I've been misled Is my blood even red? I wanna feel it Feel it in my Feel it in my Feel it in my Feel it in my I wanna feel it in my chest Feel it in my chest I wanna feel it in my, feel in my chest

 

Vertaling

Ik heb in mijn hoofd geleefd Gebruik makend van 33 procent Alsof ik dood ben Ik weet niet waar de rest van mij is gebleven Ik heb dit omhulsel om me heen gebouwd Zoals het harnas van een ridder Het houdt de pijlen van een leger tegen Maar laat geen licht binnen of buiten Ik wil het in mijn borst voelen. Voel het in mijn borst Ik wil het voelen in mijn, voel het in mijn borst Ik leef in mijn hoofd Ik leef Ik heb in mijn hoofd geleefd Living Ik heb in mijn hoofd geleefd Living Ik heb in mijn hoofd geleefd Living Ik heb... Ik wil het in mijn borst voelen Precies waar de ribben elkaar raken Ik heb hartonrust Er zit spanning in elke slag Ik wil mijn hoofd verlaten Ik denk niet dat het zo slim is als ze zeiden. Ik zei geef me wijn, geef me geen brood Ik ben misleid Is mijn bloed wel rood? Ik wil het in mijn borst voelen. Voel het in mijn borst Ik wil het voelen in mijn, voel het in mijn borst Ik leef in mijn hoofd Living Ik heb in mijn hoofd geleefd Living Ik heb in mijn hoofd geleefd Living Ik heb in mijn hoofd geleefd Living Ik heb... Ik wil het in mijn borst voelen Voel het in mijn borst Ik wil het voelen in mijn, voel het in mijn borst Ik voel het in mijn borstkas (voel het in mijn borstkas) Voel het in mijn borst I wanna leave my head (ik heb in mijn hoofd geleefd) (leven) (I've been living in my head) I wanna leave my head Ik denk niet dat het zo slim is als ze zeiden Ik zei geef me wijn, geef me geen brood Ik ben misleid. Is mijn bloed wel rood? Ik wil het voelen. Voel het in mijn Voel het in mij Voel het in mij Voel het in mijn Ik wil het in mijn borst voelen Voel het in mijn borstkas Ik wil het in mijn voelen, voel het in mijn borst