Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: korn Songtekst: did my time (the grayedout mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: korn - did my time (the grayedout mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van did my time (the grayedout mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van korn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van korn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals did my time (the grayedout mix) .

Origineel

Realized I can never win Sometimes, I feel like I have failed Inside, where do I begin? My mind is laughing at me Tell me, why am I to blame? Aren't we supposed to be the same? That's why I will never tame this thing that's burning in me I am the one who chose my path, I am the one who couldn't last I feel the life pulled from me, I feel the anger changing me Sometimes, I can never tell if I've got something after me That's why I just beg and plead for this curse to leave me Tell me why am I to blame? Aren't we supposed to be the same? That's why I will never tame this thing that's burning in me I am the one who chose my path, I am the one who couldn't last I feel the life pulled from me (It's burning in me) I feel the anger changing me Betrayed, I feel so enslaved I really tried, I did my time I did my time, I did my time, I did my time, I did my time I am the one who chose my path, I am the one who couldn't last I feel the life pulled from me (It's burning in me) I feel the anger changing me Oh, God, the anger's changing me Oh, God, the anger's changing me

 

Vertaling

Realiseerde ik me dat ik nooit kan winnen Soms heb ik het gevoel dat ik gefaald heb. Van binnen, waar moet ik beginnen? Mijn geest lacht me uit Zeg me, waarom is het mijn schuld? Worden we niet verondersteld hetzelfde te zijn? Daarom zal ik nooit dat ding temmen dat in me brandt Ik ben degene die mijn pad koos, ik ben degene die het niet kon volhouden Ik voel het leven uit me getrokken, Ik voel de woede die me verandert Soms kan ik nooit zeggen of ik iets achter me aan heb Daarom smeek en pleit ik dat deze vloek me verlaat Zeg me waarom het mijn schuld is? Worden we niet verondersteld hetzelfde te zijn? Daarom zal ik nooit dat ding temmen dat in mij brandt. Ik ben degene die mijn pad koos, ik ben degene die het niet kon volhouden I feel the life pulled from me (Het brandt in me) Ik voel de woede die me verandert Verraden, ik voel me zo geknecht Ik heb het echt geprobeerd, ik heb mijn tijd gedaan Ik heb mijn tijd gedaan, ik heb mijn tijd gedaan, ik heb mijn tijd gedaan, ik heb mijn tijd gedaan Ik ben degene die mijn pad koos, Ik ben degene die het niet kon volhouden I feel the life pulled from me (Het brandt in me) I feel the anger changing me Oh, God, de woede verandert me Oh, God, de woede verandert me