Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: korn Songtekst: earache my eye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: korn - earache my eye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van earache my eye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van korn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van korn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals earache my eye .

Origineel

Dun nun nun, dun nun nun, dun dun dun My mama's talkin' to me Try to tell me how to live But I don't listen to her 'Cause my head is like a sieve My daddy, he disowned me 'Cause I wear my sisters clothes He caught me in the bathroom With a pair of pantyhose My basketball coach, He done kick me off the team For wearing high heel sneakers And acting like a queen Gonna tie my pecker to a tree, to a tree Gonna tie my pecker to a tree Gonna tie his pecker to a tree Get your boogie on Go head The earth is coming to an end And I don't give a damn As long as I have my bitch Oh and my fly gear It don't bother me If people think I'm funny 'Cause I'm a big rock star And I'm makin' lots of money Money! money! money! money Are you talking pesos? Money, ka-ching! ka-ching Ha ha ha ha ha ha Lots of money(x3) I'm so bloody rich Lots of money Lots of muthafuckin' money I get rich Ha ha ha ha ha ha I own shopping centers, and parking lots And stars, and all that shit Ha ha ha ha ha ha I own you! ha! you too! you three For me, hee hee, hoh hoh Get your groove on Let's bring it back one more time, Jonathan Jonathan on them drums, getting ever slower More groovin', slow that shit down crazy slow Come on, death, right here, slow, ah Don't give a fuck, break it out You even know boy George is on heroin We don't give a fuck Rick James is in the crack house I'm f****n' paying, that's all that matters Ha, ha, ha, ha, ahh, ha, ha, ha! The bomb is a fuckin in the house Loco! ooooh ahhh oooo Gimme some Ha ha ha ha ha ha

 

Vertaling

Dun nun nun, dun nun nun, dun dun dun My mama's talkin' to me Try to tell me how to live But I don't listen to her 'Cause my head is like a sieve My daddy, he disowned me Omdat ik mijn zusters kleren draag Hij betrapte me in de badkamer Met een paar panty's Mijn basketbal coach, Hij schopte me uit het team Voor het dragen van hoge hak sneakers And acting like a queen Ik ga mijn pik aan een boom vastbinden, aan een boom Gonna tie my pecker to a tree Ik ga zijn pik aan een boom vastbinden Get your boogie on Go head The earth is coming to an end And I don't give a damn As long as I have my bitch Oh en mijn vlieguitrusting Het kan me niet schelen If people think I'm funny 'Cause I'm a big rock star And I'm makin' lots of money Geld! Geld! Geld! Geld! Heb je het over pesos? Geld, ka-ching! ka-ching Ha ha ha ha ha ha ha Veel geld (x3) Ik ben zo verdomd rijk. Veel geld. Veel muthafuckin' geld Ik word rijk Ha ha ha ha ha ha Ik bezit winkelcentra, en parkeerplaatsen En sterren, en al die shit Ha ha ha ha ha ha Ik bezit jullie! ha! jullie ook! jullie drie Voor mij, hee hee, hoh hoh Get your groove on Let's bring it back one more time, Jonathan Jonathan op de drums, steeds langzamer Meer groovin', slow that shit down crazy slow Kom op, dood, hier, langzaam, ah Don't give a fuck, break it out Je weet zelfs dat George aan de heroïne is We don't give a fuck Rick James zit in het crackhuis. Ik betaal, dat is het enige dat telt Ha, ha, ha, ha, ahh, ha, ha, ha! The bomb is a fuckin in the house Loco! ooooh ahhh oooo Geef me wat. Ha ha ha ha ha ha