Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: korn Songtekst: got the life [josh abraham remix]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: korn - got the life [josh abraham remix] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van got the life [josh abraham remix]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van korn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van korn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals got the life [josh abraham remix] .

Origineel

Hate, something, sometime, someway, something kick off the floor for Mine? Something, inside I'll never ever follow So give me something that is for real I'll never ever follow Get your boogie on Get your boogie on Hate, something, someway, each day, dealing with no forgiveness Why? This shit inside Now everyone will follow So give me nothing just feel And now this shit will follow God paged me, you'll never see the lie, who wants to see? God told me, I've already got the life, oh I say God paged me, you'll never see the lie, who wants to see? God told me, I've already got the life, oh I say Each day I can feel it swallow, inside something they took from me I don't feel your deathly ways Each day I feel so hollow, inside I was beating me You will never see, so come dance with me Dance with me Dance with me Dance with me Dance with me Dance with me Dance with me Dance with me God paged me, you'll never see the lie, who wants to see? God told me, I've already got the life, oh I say God paged me, you'll never see the lie, who wants to see? God told me, I've already got the life Got the life, got the life, got the life Got the life, got the life, got the life Got the life, got the life, got the life

 

Vertaling

Haat, iets, ooit, op een of andere manier, iets van de vloer schoppen voor Mijne? Iets, van binnen Ik zal nooit ooit volgen Dus geef me iets dat echt is I'll never ever follow Get your boogie on Get your boogie on Haat, iets, op een of andere manier, elke dag, omgaan met geen vergeving Waarom? Deze shit binnen Nu zal iedereen volgen So give me nothing just feel En nu zal deze shit volgen God piepte me op, je zult de leugen nooit zien, wie wil dat zien? God zei me, ik heb het leven al, oh zeg ik God heeft me opgepiept, je zult de leugen nooit zien, wie wil dat zien? God vertelde me, ik heb het leven al, oh zeg ik Elke dag voel ik het slikken, van binnen iets wat ze van me afnamen Ik voel je dodelijke manieren niet Elke dag voel ik me zo hol, van binnen werd ik geslagen Je zult het nooit zien, dus kom dans met me Dans met mij Dans met mij Dans met mij Dans met mij Dans met mij Dans met mij Dans met mij God piepte me op, je zult de leugen nooit zien, wie wil dat zien? God zei me, ik heb het leven al, oh zeg ik God heeft me opgepiept, je zult de leugen nooit zien, wie wil het zien? God vertelde me, ik heb het leven al Got the life, got the life, got the life Got the life, got the life, got the life Got the life, got the life, got the life