Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Korn Songtekst: I Can Remember

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Korn - I Can Remember ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Can Remember? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Korn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Korn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Can Remember .

Origineel

I can remember when we first met we really had some times when the success started to kick in life turned into a mess Why can't we still be friends? Why judge me for what I am? Can we go back again? I'm still the same man. You figured out really who I am you'll bet your life on that why can't you see me for what I am where human don't forget that (that) Why can't we still be friends? Why judge me for what I am? Can we go back again? I'm still the same man. Stand around, don't follow me around playing me like a clown facing life not real (not real) life not real (not real) life not real (not real) Why can't we still be friends? Why judge me for what I am? Can we go back again? I'm still the same man. SAME man!! (4x)

 

Vertaling

Ik kan me herinneren wanneer we voor het eerst ontmoetten We hadden echt een aantal keer toen het succes begon te schoppen in het leven veranderd in een puinhoop Waarom kan 't hebben we nog vrienden zijn? Waarom beoordeel je me voor wat ik ben? Kunnen we weer terug gaan? I 'm nog steeds dezelfde man. U bedacht echt wie ik ben u 'll bet je leven op die Waarom kan 't zie je me voor wat ik ben waar de menselijke don 't vergeten dat (dat) Waarom kan 't we nog vrienden zijn? Waarom beoordeel je me voor wat ik ben? Kunnen we weer terug gaan? I 'm nog steeds dezelfde man. Stand rond, don 't mij te volgen rond spelen me als een clown geconfronteerd met het leven niet echt (niet echt) het leven niet echt (niet echt) het leven niet echt (niet echt) Waarom kan 't hebben we nog vrienden zijn? Waarom beoordeel je me voor wat ik ben? Kunnen we weer terug gaan? I 'm nog steeds dezelfde man. Dezelfde man! (4x)