Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: korn Songtekst: i'm done

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: korn - i'm done ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm done? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van korn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van korn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm done .

Origineel

We are the pain. We are the shame. We've gone insane. Inside where no one's around. I am to blame, for everything. I like this game, that you all. make me play. I'm done being there for others. They have their pain and so do I. Don't need to feel it all over. I try to hold on and you bring me down. We are estranged. We are deranged. I can't explain. How you all break me apart. I am to blame, for everything. I like this game, that you all. make me play. I'm done being there for others. They have their pain and so do I. Don't need to feel it all over. I try to hold on and you bring me down. We wait, we hate. We try to get away. Mistake, my pain. It has been lead astray. I'm Looking around, I drop to the ground. Why does this have to end this way. Feeling numb, so long. Oh God it's just everyday. It's everything. Now I pray for all of them to go away!. I'm done being there for others. They have their pain and so do I. Don't need to feel it all over. I try to hold on and you bring me down.

 

Vertaling

Wij zijn de pijn. Wij zijn de schaamte. We zijn krankzinnig geworden. Binnen waar niemand is. Ik ben de schuldige, van alles. Ik hou van dit spel, dat jullie me allemaal laten spelen. Ik ben er klaar mee om er voor anderen te zijn. Zij hebben hun pijn en ik ook. Ik hoef het niet allemaal te voelen. Ik probeer me vast te houden en jij haalt me naar beneden. We zijn vervreemd. We zijn gestoord. Ik kan het niet uitleggen. Hoe jullie me allemaal uit elkaar halen. Ik ben de schuldige, van alles. Ik hou van dit spel, dat jullie me allemaal laten spelen. Ik ben er klaar mee om er voor anderen te zijn. Zij hebben hun pijn en ik ook. Ik hoef het niet allemaal te voelen. Ik probeer vol te houden en jij haalt me naar beneden. We wachten, we haten. We proberen weg te komen. Fout, mijn pijn. Het is op een dwaalspoor gebracht. Ik kijk rond, ik laat me op de grond vallen. Waarom moet dit zo eindigen. Verdoofd gevoel, zo lang. Oh God het is gewoon elke dag. Het is alles. Nu bid ik voor hen allemaal om weg te gaan!. Ik ben er klaar mee om er voor anderen te zijn. Zij hebben hun pijn en ik ook. Ik hoef het niet allemaal te voelen. Ik probeer vol te houden en jij haalt me naar beneden.