Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Korn Songtekst: Make Me Bad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Korn - Make Me Bad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Make Me Bad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Korn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Korn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Make Me Bad .

Origineel

Make me Bad I am watching the rise and fall of my salvation There's so much much shit around me Such a lack of compassion I thought it would be fun and games (it would be fun and games) Instead it's all the same (it's all the same) I want something to do Need to feel sickness In You I feel the reason, as it's leaving me No, not again It's quite deceiving, as I'm feeling The flesh made me bad All I do is look for you I need a fix You need it to Just to get some sort of attention Attention What does it mean to you? For me, it's somthing I just do I want something I need to feel the sickness in you I feel the reason, as it's leaving me No, not again It's quite deceiving, as I'm feeling The flesh made me bad

 

Vertaling