Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Korn Songtekst: The One

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Korn - The One ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The One? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Korn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Korn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The One .

Origineel

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream Deep down inside I feel to scream This terrible silence stops me Now that the war is through with me I'm waking up, I cannot see That there is not much left of me Nothing is real but pain now Hold my breath as I wish for death Oh please, God, wake me Back in the womb it's much too real In pumps life that I must feel But can't look forward to reveal Look to the time when I'll live Fed through the tube that sticks in me Just like a wartime novelty Tied to machines that make me be Cut this life off from me Hold my breath as I wish for death Oh please, God, wake me Now the world is gone, I'm just one Oh God, help me Hold my breath as I wish for death Oh please, God, help me Darkness imprisoning me All that I see Absolute horror I cannot live I cannot die Trapped in myself Body my holding cell Landmine has taken my sight Taken my speech Taken my hearing Taken my arms Taken my legs Taken my soul Left me with life in hell Lyrics to Do What They Say : Walk away when you're angry Brace your self there's nothing to gain Old enough to know the outcome More blood it's always the same Aren't we cool and aren't we calm For facing death we've got it all Aren't we cool and aren't we calm For God we've suffered for so long Do what they say Or they take it away I'd rather be dead then carry on (Wait) Bite your lip don't be cussing (We musn't) We musn't take God's name in vein (In vein) Put your knife through the curtain Impulses you must refrain Aren't we cool and aren't we calm For facing death we've got it all Aren't we cool and aren't we calm For god we've suffered for so long Do what they say Or they take it away I'd rather be dead then carry on Somebody carry on with this burden I can't remember anything I can't be certain Aren't we cool and aren't we calm For facing death we've got it all Do what they say Or they take it away I'd rather be dead then carry on

 

Vertaling

Ik kan 't niets herinneren Can 't vertellen of dit waar is of een droom Diep in mij te schreeuwen Deze verschrikkelijke stilte stopt me Nu de oorlog is door met mij I 'm wakker, ik kan niet zien Dat is er niet veel meer van me Niets is echt, maar nu pijn Houd mijn adem in want ik wil voor de dood Oh God, alstublieft, maak me wakker Terug in de baarmoeder het 's veel te echt Bij pompen leven dat ik moet voelen Maar kan 't uitkijken naar het licht Kijk naar de tijd toen ik 'll live Fed door middel van de buis die stokken in mij Net als een noviteit in oorlogstijd Tied om machines te worden dat maakt me Knip dit leven van me af Houd mijn adem in want ik wil voor de dood Oh God, alstublieft, maak me wakker Nu de wereld is verdwenen, I 'm maar een Oh God, help mij Houd mijn adem in als ik dood te wensen Oh alsjeblieft, God, help mij Darkness me gevangen Alles wat ik zie Absolute horror Ik kan niet leven Ik kan niet sterven Gevangen in mezelf Het lichaam van mijn bedrijf cel Landmine heeft genomen mijn gezicht Genomen mijn toespraak Genomen mijn gehoor Mijn armen genomen Genomenmijn benen Genomen mijn ziel Liet me met het leven in de hel Lyrics te doen wat ze zeggen: Loop weg als je 'boos bent Brace je zelf op 's niets te winnen Oud genoeg zijn om de uitslag weten Meer bloed aanwezig is, 's altijd hetzelfde Ben 't cool en we he ' t hebben we rustig Voor de dood voor ogen hebben we 'heb het allemaal Ben 't cool en we he ' t hebben we rustig Voor God die we 'n zo lang te lijden Doe wat ze zeggen Of ze nemen het weg I 'd liever dood dan doorgaan (Wacht) Bijt je lip don 't worden cussing (We musn 't) We musn 'n God ' s naam in de ader (In de ader) Zet je mes door het gordijn Impulsen moet u onthouden Aren 't cool en we he ' t hebben we rustig Voor de dood voor ogen hebben we 'heb het allemaal Ben 't cool en we he ' t hebben we rustig Voor God die we 'n zo lang te lijden Doe wat ze zeggen Of ze nemen het weg I 'd liever dood dan doorgaan Iemand doorgaan met deze last Ik kan 't niets herinneren Ik kan 't zeker te zijn Ben 't cool en we he ' t hebben we rustig Voor de dood voor ogen hebben we 'heb het allemaal Doe wat ze zeggen Of nemen zijweg I 'd liever dood dan doorgaan