Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Korpiklaani Songtekst: Beer Beer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Korpiklaani - Beer Beer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beer Beer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Korpiklaani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Korpiklaani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beer Beer .

Origineel

From evening to morning And morning and evening I wanna drink Something stronger than a man From evening to morning And morning and evening I wanna drink 'Cause that's what I am Beer, beer I want beer From beer I get really drunk Beer, beer I need more beer So much I pass out For beer I'm working For beer I'm fighting For beer I'll do Whatever I have to When drunk I'm talking When drunk I'm joking When drunk I can be as I've Always wanted to be Beer, beer I want beer From beer I get really drunk Beer, beer I need more beer So much I pass out Beer, beer I want beer From beer I get really drunk Beer, beer I need more beer So much I pass out

 

Vertaling

Van 's morgens tot' s avonds En 's morgens en' s avonds Ik wil om te drinken Iets sterker dan een man Van 's morgens tot' s avonds En 's morgens en' s avonds Ik wil om te drinken Want dat is wat ik ben Bier, bier Ik wil bier Van bier krijg ik stomdronken Bier, bier Ik moet meer bier Zoveel Ik flauwvalt Voor bier Ik ben bezig Voor bier ik vecht Voor bier ik doe Wat moet ik Als ik het heb gedronken Als ik dronken grapje Toen dronken kan ik zoals ik heb Altijd al willen worden Bier, bier Ik wil bier Van bier krijg ik echt dronken Bier, bier Ik moet meer bier Zoveel Ik flauwvalt Bier, bier Ik wil bier Van bier krijg ik echt dronken Bier, bier Ik moet meer bier Zoveel Ik flauwvalt