Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: korpiklaani Songtekst: misty fields

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: korpiklaani - misty fields ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van misty fields? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van korpiklaani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van korpiklaani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals misty fields .

Origineel

I can remember the horses of the pasture Misty mornings and cool of the evenings I can remember when the wind whistles In the corners of the house I can feel the fear of the dark When shaking under My little bed trying to squeeze The pillow to my safety Riding to the grain fields Days of childhood in my memories Flying over the hills unforgettable Over and over again In my dreams I live again My childhood life from night to night I could wake with the smell of new-mown hay I could wake and taste the blood in my mouth I can feel the fear of the dark When shaking under My little bed trying to squeeze The pillow to my safety Riding to the grain fields Days of childhood in my memories Flying over the hills unforgettable Over and over again

 

Vertaling

Ik kan me de paarden van de weide herinneren Mistige ochtenden en koele avonden Ik kan me herinneren wanneer de wind fluit In de hoeken van het huis Ik kan de angst voor het donker voelen Wanneer ik schuddend onder Mijn kleine bed proberen te knijpen Het kussen naar mijn veiligheid Rijdend naar de graanvelden Dagen uit mijn kindertijd in mijn herinneringen Vliegen over de onvergetelijke heuvels Steeds weer opnieuw In mijn dromen leef ik opnieuw Mijn kinderleven van nacht tot nacht Ik zou wakker kunnen worden met de geur van pasgemaaid hooi Ik kan wakker worden en het bloed in mijn mond proeven Ik kan de angst voor het donker voelen Wanneer ik schuddend onder Mijn kleine bed proberen te knijpen Het kussen naar mijn veiligheid Rijdend naar de graanvelden Dagen uit mijn kindertijd in mijn herinneringen Vliegen over de onvergetelijke heuvels Steeds weer opnieuw