Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kovacs Songtekst: My Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kovacs - My Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van My Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kovacs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kovacs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals My Love .

Origineel

Babe don't try to call My heart is ticking and the show, just won't wait It's strange, you couldn't see it my way, hey now go I pray for you to fall The spark, has died and now you're just too late A shame, you're knocking at the wrong gate, hey go home Come what may, I won't give away My love, diamond rings and Chevrolets My love, aces high and cigarettes My love, faking all like Hollywood My love, love, love No way you'll see me crawl Like a shark I'll be ripping you apart, and celebrate With lots of champagne, you caught me on the wrong day, now you know Come what may, I won't give away My love, see me dancing in the rain My love, no more whiskey and cocaine My love, ending all forbidden fruit My love, love, love Ashes to ashes, dust to dust No you can't amuse me, so leave you must Ashes to ashes, dust to dust If the spell won't kill you, your ego does My love, diamond rings and Chevrolets My love, no more tears and no regrets My love, time to lay the man to rest My love, love, love Copyright © 2002-2015 LyricsBox Verify License lyricsbox.com

 

Vertaling

Babe probeer niet te bellen Mijn hart tikt en de show, maar zal niet wachten Het is vreemd, kon je niet zien het op mijn manier, hey nu gaan Ik bid voor u om te vallen De vonk, is overleden en nu ben je gewoon te laat Een schande, je kloppen op de verkeerde poort, hey ga naar huis Wat er ook gebeurt, ik zal niet weg te geven Mijn liefde, diamanten ringen en Chevrolets Mijn liefde, azen hoog en sigaretten Mijn liefde, het vervalsen van alle zoals Hollywood Mijn liefde, liefde, liefde Geen manier zie je me kruipen Als een haai Ik zal rippen je uit elkaar, envieren Met veel champagne, je hebt me gevangen op de verkeerde dag, nu weet je Wat er ook gebeurt, ik zal niet weg te geven Mijn liefde, mij zien dansen in de regen Mijn liefde, niet meer whisky en cocaïne Mijn liefde, eindigend alle verboden vrucht Mijn liefde, liefde, liefde As tot as, stof tot stof Nee, je kunt me niet amuseren, dus laat je moet As tot as, stof tot stof Als de ban je niet doden, je ego doet Mijn liefde, diamanten ringen en Chevrolets Mijn liefde, geen tranen meer en geen spijt Mijn liefde, tijd om de man te leggen aanrest Mijn liefde, liefde, liefde Copyright © 2002-2015 LyricsBox Controleer Licentie lyricsbox.com