Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kraantje Papie Songtekst: Wat Nou Als Het Lukt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kraantje Papie - Wat Nou Als Het Lukt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wat Nou Als Het Lukt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kraantje Papie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kraantje Papie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wat Nou Als Het Lukt .

Origineel

Deze is voor de prachtigste moeder op de hele aarde. Jeah, ik weet nog dat je zei het is leuk dat je rapt. maar hou het voor erbij Doe het voor de gein. want er zijn er 100 zoals jij Dus het lijkt me zonde voor je tijd Denk aan de toekomst denk aan jezelf denk aan je voedsel denk aan je geld Denk aan je kids die nog komen gaan denk daar nou eens over na Maar ik ben het type het type met een hard hoofd type dat zn hart volgt totdat het hem lukt en ookal wil het niet, eeuh niet zoals ik dacht dat ik in het in mn mars had Maak ik me niet druk Want ik ben zo zelf verzekerd zo erg gedreven Zo veel bezig met dit en daarom moet ik zo zo leven Het moet zo wezen Maar toch zei mama mij dit school is 1 werk is 2 zorgen voor je zelf is 3, en Als artiest weet je nooit wat je echt zou gaan verdienen Jij verdient het wel, maar misschien verdien je niks Waarom zou je stressen voor een vak als dit. Wat nou als het lukt, mama Ik weet dat je je druk hebt gemaakt maar ik hou voet bij stuk vandaag En wat nou als het lukt mama Jeah, wat nou als het lukt ma ga je met me mee, dan mee naar tv land, mee met je zoon mee naar mn troon zo in mn zoon Ik laat je zien, zo leef ik mn droom ik heb gedaan wat ik kon doen, niet wat ik kon doen ik weet dat je gelooft in je zoon, ja dat is zo Pa doet dat ook ik voel me net als mn vader, zo groot zaken gaan zo, stapel me dood Straks koop ik jou nog een cabrio laarzen van Prada, Dolce and gebana, Vendi, Gucci Dragen die zooi Mee naar een filmprimaire Verveel je je? Geen probleem We verlaten de show Laten het zo Praten gewoon Ik vind het alleen maar leuk als ma ook genoot school is 1 werk is 2 zorgen voor je zelf is 3, en Als artiest weet je nooit wat je echt zou gaan verdienen Jij verdient het wel, maar misschien verdien je niks Waarom zou je stressen voor een vak als dit. Wat nou als het lukt, mama Ik weet dat je je druk hebt gemaakt maar ik hou voet bij stuk vandaag En wat nou als het lukt mama Moet je kijken hoe het gaat ma, Ik ben al aardig op onderweg En natuurlijk is de vraag, ma Kom ik echt wel op die plek. Maar ik weet dat ik vandaag ma, keihard timmer aan de weg, En ik snap wel dat je twijfelt Wat nou als het lukt, mama Ik weet dat je je druk hebt gemaakt maar ik hou voet bij stuk vandaag En wat nou als het lukt mama

 

Vertaling