Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kraantje Pappie Songtekst: Waar Is Kraan?

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kraantje Pappie - Waar Is Kraan? ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Waar Is Kraan?? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kraantje Pappie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kraantje Pappie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Waar Is Kraan? .

Origineel

je kan me zoeken in de kroeg in de club in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar want ik weet zelf niet waar ik ben zo focking in de war Je kan me zoeken in de kroeg in de club, in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar, bij een bitch zelfs Crane weet niet waar de Kraan nu is met de bar bij de bar bar bar bar city bij de city freak city city bar bar bar hear The city is hier yeah en met de airmex tussen de deur yeah En met de airmex cap is bij de airmex bag Is een airmex magic een airmex swag Jij bent een type met die handout swag Jij bent een type met die handout swag Jij tackt jezelf op met die handout sex Nesty ik ben vollop sex backy easty Chicki's met die extacy Wikkelen zodra ik zit met een volle flessie Wikkelen zodra ik zit met eenvolle eassie uwh De ark ark de ark is binnen AZrk ark de ark is binnen Ark ark de ark is binnen Yo DJ doe maar lekker want die Ark wil spinnen De zaal gaat loc Chickie kom top FF prompt en onder kots Ark wordt chill met Kees en een bitch Iedereen is los maar eentje die mist Niemand weet waar Kraan nu is Niemand weet waar Kraan nu is Niemand weet waar Kraan nu is je kan me zoeken in de kroeg in de club in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar want ik weet zelf niet waar ik ben zo focking in de war Je kan me zoeken in de kroeg in de club, in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar, bij een bitch zelfs Crane weet niet waar de Kraan nu is Met de boom chacalaca boom boom Met de beng beng boom Hoef je niet te halen ind e kroeg Ar Ark valt lekker ind e stoel Fock dat maar ind e kroeg Yeah meer stellen, de fles bestellen Weer in je lokale kroeg pot lekker lekker bekvechten met toch verder met de sletjes Die verrekte lekker bekke Chica chica met die als ze in delucht Op je bek freakah die kadetjes in de lucht Freak freak Wordt er lekker gevochten Vollop getongd getongd bij de plee getonged bij de bar Geneukt op deplee en gekots op de bar Ten koste van alles gaan me ballen in de wah maar ik ben focking in de war zwaai me lul tegen de bar De zaal loop leeg Kraan ontbreekt Kris gaat naar huis en de faks in op dreef Kaks zoent Nick Nijs en Matijn en Kraan is weg kan kan die nu zijn Niemand weet waar Kraan nu is. je kan me zoeken in de kroeg in de club in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar want ik weet zelf niet waar ik ben zo focking in de war Je kan me zoeken in de kroeg in de club, in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar, bij een bitch zelfs Crane weet niet waar de Kraan nu is Niemand weet waar Kraan nu is Niemand weet waar Kraan nu is Niemand weet waar Kraan nu is Want hij ligt in de hoek in zijn eigen kots

 

Vertaling

je kan me zoeken in de kroeg in de club in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar want ik weet zelf niet waar ik ben zo focking in de war Je kan me zoeken in de kroeg in de club, in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar, bij een bitch zelfs Crane weet niet waar de Kraan nu is met de bar bij de bar bar bar bar city bij de city freak city city bar bar bar hear The city is hier yeah en met de airmex tussen de deur yeah En met de airmex cap is bij de airmex bag Is een airmex magic een airmex swag Jij bent een type met die handout swag Jij bent een type met die handout swag Jij tackt jezelf op met die handout sex Nesty ik ben vollop sex backy easty Chicki's met die extacy Wikkelen zodra ik zit met een volle flessie Wikkelen zodra ik zit met eenvolle eassie uwh De ark ark de ark is binnen AZrk ark de ark is binnen Ark ark de ark is binnen Yo DJ doe maar lekker want die Ark wil spinnen De zaal gaat loc Chickie kom top FF prompt en onder kots Ark wordt chill met Kees en een bitch Iedereen is los maar eentje die mist Niemand weet waar Kraan nu is Niemand weet waar Kraan nu is Niemand weet waar Kraan nu is je kan me zoeken in de kroeg in de club in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar want ik weet zelf niet waar ik ben zo focking in de war Je kan me zoeken in de kroeg in de club, in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar, bij een bitch zelfs Crane weet niet waar de Kraan nu is Met de boom chacalaca boom boom Met de beng beng boom Hoef je niet te halen ind e kroeg Ar Ark valt lekker ind e stoel Fock dat maar ind e kroeg Yeah meer stellen, de fles bestellen Weer in je lokale kroeg pot lekker lekker bekvechten met toch verder met de sletjes Die verrekte lekker bekke Chica chica met die als ze in delucht Op je bek freakah die kadetjes in de lucht Freak freak Wordt er lekker gevochten Vollop getongd getongd bij de plee getonged bij de bar Geneukt op deplee en gekots op de bar Ten koste van alles gaan me ballen in de wah maar ik ben focking in de war zwaai me lul tegen de bar De zaal loop leeg Kraan ontbreekt Kris gaat naar huis en de faks in op dreef Kaks zoent Nick Nijs en Matijn en Kraan is weg kan kan die nu zijn Niemand weet waar Kraan nu is. je kan me zoeken in de kroeg in de club in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar want ik weet zelf niet waar ik ben zo focking in de war Je kan me zoeken in de kroeg in de club, in de disco of de pub je kan me zoeken bij de bar, bij een bitch zelfs Crane weet niet waar de Kraan nu is Niemand weet waar Kraan nu is Niemand weet waar Kraan nu is Niemand weet waar Kraan nu is Want hij ligt in de hoek in zijn eigen kots