Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kranium Songtekst: Can't Believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kranium - Can't Believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Can't Believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kranium! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kranium en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Can't Believe .

Origineel

Oh God, yeah, mmm When me touch down, bend or bruk down In the late night, me and her locked up Shift her draws to the side ride the shotgun, mmm Inna me dark glass, cut off shorts, Clarks well clean Touch the road with the bloodclat team See a gyal deh pon a corner a crying and scream Your new city boss haffi intervene She said, her man out all of the time So of course, her know seh, me a go gi her the whine Know she say, who me, he's one of a kind And that's how she became mine, man seet deh Can't believe I, can't believe I Take him girl away from him oh God Can't believe I, him can't believe I Take him girl away from him oh God She want a rich nigga, not a broke one She a boss too, she get her own money Slim thicky with her booty and she know a nigga love that shit I love that shit She got a man, oh well, I'm like so what? What that nigga got to do with us? When we lost in the moment And I'm deep in your ocean I bet he can't believe that Him can't believe I, can't believe I Take him girl away from him oh God Can't believe I, him can't believe I Take him girl away from him oh God Know the one place I got Boatload from New York, that give her the sparks Inna me straight jeans pants and my Wallabee Clarks The boy say oh me no inna him the class Show up, give her all of the money in the world Never know saying when I lose him girl to a regular yute But I give her all the time and plus she say me well cute Man seet deh Him can't believe I, can't believe I Take him girl away from him oh God Can't believe I, him can't believe I Take him girl away from him oh God Gyal come give me likkle whine so Give me likkle whine so Give me whine so Give me whine so, give me whine so My gyal come give me likkle whine so Give me likkle whine so Give me whine so Show me love, gyal, free your mind Give a likkle whine and I'mma make you mine Yup, pretty gyal, I make you mine I know you didn't come alone, that's why you really shy Baby girl, come free your mind Man you love to keep, I wanna hold you tight Baby girl, I hold you tight I wanna squeeze, wanna tease, wanna please, wanna please Baby girl, I want it one more time, yup Him can't believe I, can't believe I Take him girl away from him oh God Can't believe I, him can't believe I Take him girl away from him oh God

 

Vertaling

Oh god, ja, mmm Wanneer ik neerhaal, buig of buk naar beneden In de late nacht, ik en haar opgesloten Verschuif haar draws naar de kant en rijd met het geweer, mmm Inna me dark glass, shorts afknippen, Clarks goed schoon Raak de weg aan met het bloodclat-team Zie een gyal deh pon a corner a crying and scream Je nieuwe stadsbaas haffi grijpt in Ze zei, haar man de hele tijd buiten Dus natuurlijk weet ze het, ja, ik ga het zeuren Weet dat ze zegt, wie ik, hij is uniek En zo werd zij de mijne, man seet deh Ik kan niet geloven dat ik het niet kan geloven Neem hem weg van hem, oh God Kan niet geloven dat ik, hem kan ik niet geloven Neem hem weg van hem, oh God Ze wil een rijke nigga, geen gebroken persoon Ze is ook een baas, ze krijgt haar eigen geld Slank dik met haar buit en ze weet dat een nigga van die rotzooi houdt Ik hou van die shit Ze heeft een man, nou ja, ik ben zo en wat? Wat heeft die nigga met ons te maken? Toen we verloren in het moment En ik ben diep in je oceaan Ik wed dat hij dat niet kan geloven Hij kan niet geloven dat ik het niet kan geloven Neem hem weg van hem, oh God Kan niet geloven dat ik, hem kan ik niet geloven Neem hem weg van hem, oh God Ken de enige plaats die ik heb Bootload vanuit New York, die haar de vonken bezorgt Inna me rechte jeansbroek en mijn Wallabee Clarks De jongen zegt oh mij geen inna hem de klas Kom op, geef haar al het geld in de wereld Nooit weten zeggen wanneer ik hem verliest meid aan een gewone yute Maar ik geef haar de hele tijd en bovendien zegt ze dat ik heel schattig ben Man seet deh Hij kan niet geloven dat ik het niet kan geloven Neem hem weg van hem, oh God Kan niet geloven dat ik, hem kan ik niet geloven Neem hem weg van hem, oh God Gyal kom me likkle janken geven Geef me likkle whine dus Geef me zo veel gejank Geef me zo veel gejank, geef me zo een gejank Mijn gyal kom, geef me likkle whine dus Geef me likkle whine dus Geef me zo veel gejank Toon me liefde, gyal, bevrijd je geest Geef een zacht gejank en ik maak je de mijne Yup, mooie gyal, ik maak je de mijne Ik weet dat je niet alleen bent gekomen, daarom ben je echt verlegen Babymeisje, laat je geest vrij Man die je graag houdt, ik wil je vasthouden Lieverd, ik hou je stevig vast Ik wil persen, plagen, alsjeblieft, alsjeblieft Meisje van de baby, ik wil het nog een keer, yup Hij kan niet geloven dat ik het niet kan geloven Neem hem weg van hem, oh God Kan niet geloven dat ik, hem kan ik niet geloven Neem hem weg van hem, oh God