Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kreayshawn Songtekst: Gucci Gucci

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kreayshawn - Gucci Gucci ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Gucci Gucci? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kreayshawn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kreayshawn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Gucci Gucci .

Origineel

One big room full of bad bitches [Hook:] And we stunting like Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada Basic bitches wear that shit so I don't even bother [Verse 1:] Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada The basic bitches wear that shit, so I don't even bother I put that on my partner, I put that on my family Oakland city representer, address me as your majesty Yeah you can kiss the ring, but you can never touch the crown I smoke a million Swisher bluntsand I ain't never coming down Bitch you ain't no Barbie I see you work at Arby's Number 2, super-sized Hurry up I'm starving Gnarly, radical, on the block I'm magical See me at your college campus baggie full of Adderalls Call me if you need a fix, call me if you need a boost See them other chicken heads? They don't never leave the coop I'm in the coupe cruising, I got the stolen plates Serving all the fiends over there by the Golden Gate Bridge, I'm colder than the fridge and the freezer I'm snatching all your bitches at my leisure [Hook:] And we stunting like Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada Basic bitches wear that shit so I don't even bother [ From: ] [Verse 2:] Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada I'm lookin like Madonna but I'm flossing like Ivana Trump, you know I keep that work in my trunk Got my hand on the pump if you wanna press your luck I'm yelling "Free V-Nasty" 'til my throat is raspy Young, rich and flashy I be where the cash be You can't find that? I think you need a Google Map My pearl-handled kitty-cat will leave and press your noodle back Now Google that groupies follow me like Twitter I'm rolling up my catnip and shitting in your litter Why you looking bitter? I be looking better The type of bitch that make you wish that you ain't never met her The editor, director plus I'm my own boss So posh, nails fierce with the gold gloss Which means nobody getting over me I got the swag and it's pumping out my ovaries [Hook:] And we stunting like Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada Basic bitches wear that shit so I don't even bother [Outro:] Oh, all you basic ass hoes out there Man I got rooms full of bad bitches They don't need Gucci, they don't need Louis We swagging, ehh, meow

 

Vertaling

Een grote kamer vol met slechte teven [Hook:] En we willen dwerggroei Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada Basic teven dragen die shit dus ik weet niet eens de moeite [Verse 1:] Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada De basis teven dragen die shit, dus ik denk niet eens de moeite Ik zette dat op mijn partner, heb ik dat op mijn gezin Oakland City vertegenwoordigster, adres mij als uw majesteit Ja, je kunt kussen de ring, maar je kunt nooit aan de kroon Ik rook een miljoen Swisher bluntsand I is nog nooit naar beneden Bitch je is niet geen Barbie zie ik je werk bij Arby's Nummer 2, super-sized Hurry up Ik ben uitgehongerd Gnarly, radicaal, op het blok ben ik magisch Zie me bij uw college campus zakje vol Adderalls Bel me als je een fix nodig hebt, bel me als je nodig hebt een boost Bekijk ze andere kippen hoofden? Ze niet nooit verlaten de samenwerking Ik ben in de coupe cruisen, kreeg ik de gestolen platen Dienen alle duivels daar door de Golden Gate Brug, ik ben kouder dan de koelkast en de diepvriezer Ik ben ingrijppunten alle teven op mijnvrije tijd [Hook:] En we willen dwerggroei Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada Basic teven dragen die shit dus ik weet niet eens de moeite [From: ] [Verse 2:] Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada Ik ben lookin zoals Madonna, maar ik ben flossen als Ivana Trump, je weet dat ik dat werk te houden in mijn koffer Heb mijn hand op de pomp als u wilt uw geluk druk Ik ben schreeuwen "Free V-Nasty" 'til mijn keel is raspy Jong, rijk en flitsende ik zijn, waar het geld worden U niet kunt vinden dat? Ik denk dat je een Google Map Mijn parel-behandeld kitty-kat zal verlaten en druk je noodle rug Nu Google dat groupies mij te volgen, zoals Twitter Ik ben oprollen mijn kattenkruid en poepen in je nest Waarom zoek je bitter? Ik heb op zoek beter Het type teef die je willen dat je niet is haar nooit ontmoet De redacteur, regisseur plus ik ben mijn eigen baas Zo chique, nagels fel met de gouden glans Wat betekent dat niemand om over mij Ik heb de buit en het is pompenmijn eierstokken [Hook:] En we willen dwerggroei Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada Basic teven dragen die shit dus ik weet niet eens de moeite [Outro:] Oh, alles wat je basis ass hoes die er zijn Man die ik kreeg kamers vol van slechte teven Ze hebben geen Gucci nodig hebben, hebben ze geen behoefte aan Louis We swagging, ehh, meow