Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Krezip Songtekst: All Im Asking For

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Krezip - All Im Asking For ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All Im Asking For? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Krezip! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Krezip en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All Im Asking For .

Origineel

Ohoh... I can hardly breath and I'ts hard to handle, things I need to do I'ts hard to get out I don't want to go out I'll cry ou loud for you You need to stay don't walk away That's all I'm asking for. just hold my hand, understand you're all I need now That's all I'm asking for (3x) Ohoh.. I don't need to eat and don't want to drink I'm just waiting here for you and it won't be easy to be around me but there is nothing left to do You need to stay don't walk away That's all I'm asking for just hold my hand, understand you're all I need now That's all I'm asking for Can't you see that it's wrong so wrong, to leave me here all alone No all alone You need to stay don't walk away That's all I'm asking for just hold my hand, understand you're all I need now That's all I'm asking for (3x)

 

Vertaling

Ohoh ... Ik kan nauwelijks ademen en I 'harde ts handvat om, dingen die ik moet doen I 'ts moeilijk te krijgen dat ik don ' t uit wil gaan Ik huil ll 'ou hard voor u Je moet blijven don 't lopen Dat 's alles wat ik ' m vragen. Hou mijn hand, te begrijpen u 're alles wat ik nu nodig Dat 's alles wat ik ' m vraagt (3x) Ohoh .. Ik weet niet nodig 'om te eten en don 't wil drinken I 'm even wachten voor u en heb 't gemakkelijk te worden om me heen maar er is niets meer te doen Je moet blijven don 't lopen Dat 's alles wat ik ' m te vragen Hou mijn hand, te begrijpen u 're alles wat ik nu nodig Dat 's alles wat ik ' m te vragen Can 't zie je dat het ' s verkeerd zo verkeerd, ik laat hier helemaal alleen Nee helemaal alleen Je moet blijven don 't lopen Dat 's alles wat ik ' m te vragen Hou mijn hand, te begrijpen u 're alles wat ik nu nodig Dat 's alles wat ik ' m vraagt (3x)