Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Krezip Songtekst: I Apoligize

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Krezip - I Apoligize ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Apoligize? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Krezip! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Krezip en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Apoligize .

Origineel

It's taking over feels like familiar regret it get's me started there's many things i should have said I find it hard but i'll try, i'll try chorus: For all the times for all the cries for all the pain, i've caused i apologize lay down my pride give me one more chance before you walk away time goes by now but you can't seem to forget i took for granted all of the things that i had i know i hurt you hear me out, hear me out chorus I understand the way you're feeling (just don't walk away) i know there are a million reasons (no need to walk away) i let you down,but please just hear me out (before you walk away) before you walk away chorus hey yeah, before you walk away

 

Vertaling

Het overnemen voelt als vertrouwd spijt het te krijgen is me begonnen er zijn veel dingen Ik had moeten zeggen Ik vind het moeilijk, maar Ik zal het proberen, ik zal proberen refrein: Voor alle tijden voor alle kreten voor alle pijn, ik heb veroorzaakt Ik verontschuldig vast mijn trots geef me nog een kans voordat je wegloopt Na verloop van tijd nu maar je kan niet schijnen vergeten Ik nam voor lief alle van de dingen die ik had Ik weet dat ik je pijn hoor mij, hoor mij uit koor Ik begrijp de manier je voelt (netniet lopen) Ik weet dat er een miljoen redenen (Geen behoefte om weg te lopen) ik laat je naar beneden, maar kunt u gewoon hoor me (voordat je loopt weg) voordat je wegloopt koor hey ja, voordat je wegloopt