Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Krezip Songtekst: I'll Be Gona

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Krezip - I'll Be Gona ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'll Be Gona? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Krezip! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Krezip en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'll Be Gona .

Origineel

wake up slowly i feel ripped off when they're not here, 'cause it's cold and lonely silent when they're not here i'm alone they are gone but it goes like this, and i will be gone getting into my dreams i've listened to what they told me about how it's going to be how it's going to be wake up slowly i feel ripped off when they're not here, 'cause it's cold and lonely silent when they're not here i'm alone they are gone but it goes like this, and i will be gone getting into my dreams i've listened to what they told me about how it's going to be how it's going to be yes you've told me and it's true i'm not likely to be you everybody said i would now i know i'm not i will be gone getting into my dreams i've listened to what they told me about how it's going to be how it's going to be how it's going to be how it's going to be

 

Vertaling

langzaam wakker worden voel ik me opgelicht als ze niet hier, want het is koud en eenzaam zwijgen als ze niet hier Ik ben alleen zijn ze verdwenen, maar het gaat als dit, en Ik zal worden gegaan krijgen in mijn dromen Ik heb geluisterd naar wat ze me vertelden dat over hoe het gaat worden hoe het gaat worden langzaam wakker worden voel ik me opgelicht als ze niet hier, want het is koud en eenzaam zwijgen als ze niet hier Ik ben alleen zijn ze verdwenen, maar het gaat als dit, en Ik zal worden gegaan krijgen in mijn dromen Ik heb geluisterd naar wat ze me vertelden over hoe het gaat worden hoe het gaat worden ja je hebt me verteld en het is waar Ik ben het niet waarschijnlijk dat u Iedereen zei dat ik zou Nu weet ik dat ik niet Ik zal worden gegaan krijgen in mijn dromen Ik heb geluisterd naar wat ze me vertelden dat over hoe het gaat worden hoe het gaat worden hoe het gaat worden hoe het gaat worden