Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Krezips Songtekst: Dont Crush Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Krezips - Dont Crush Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dont Crush Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Krezips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Krezips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dont Crush Me .

Origineel

He strokes her hair (But it doesn't really matter) She says she cares (Doesn't feel it at all) She taught herself to hold on tight When the dream was there All I know, is all I feel But I'm afraid to feel it Don't crush me Don't break me Been trying to turn the end around But I can see it coming Don't crush me Don't wake me Make me forget She hears his voice But she doesn't really listen It's all just noise Filling the air She has to tell him but she's waiting, waiting, waiting Now all I know, is all I feel But I'm afraid to feel it Don't crush me Don't break me Been trying to turn the end around But I can see it coming Don't crush me Don't wake me Make me forget It's all around me It's all around me It's all around me But I won't see it It's all around me It's all around me Make me forget Don't crush me Don't break me Been trying to turn the end around But I can see it coming Don't crush me Don't wake me Make me forget Don't crush me Don't break me Been trying to turn the end around But I can see it coming Don't crush me Don't wake me Make me forget

 

Vertaling

Hij slagen haar haar (Maar het is niet echt toe) Ze zegt dat ze cares (Is niet het gevoel dat helemaal) Ze leerde zichzelf te houden on tight Als de droom was er Alles wat ik weet, is alles wat ik voel Maar ik ben bang om het te voelen Don't crush me niet Don't break me Geprobeerd te draaien rond het einde Maar ik kan zien aankomen Don't crush me niet Don't wake me Make me vergeten Ze hoort zijn stem Maar ze niet echt luisteren Het is allemaal lawaai Vullen de lucht Ze moet hem vertellen, maar ze is wachten, wachten, wachten Nu alles wat ik weet, is alles wat ik voel Maar ik ben bang om het te voelen Don't crush me niet Don't break me Geprobeerd te draaien rond het einde Maar ik kan zien aankomen Don't crush me niet Don't wake me Make me vergeten Het is allemaal om me heen Het is allemaal om me heen Het is allemaal om me heen Maar ik zal zien Het is allemaal om me heen Het is allemaal om me heen Make me vergeten Don't crush me niet Don't break me Geprobeerd te draaien rond het einde Maar ik kan zien aankomen Don't crush me niet Don't wake me Make me vergeten Don't crush me niet Breekik Geprobeerd te draaien rond het einde Maar ik kan zien aankomen Don't crush me niet Don't wake me Make me vergeten