Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kriko Bangs Songtekst: Keep It Trill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kriko Bangs - Keep It Trill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Keep It Trill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kriko Bangs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kriko Bangs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Keep It Trill .

Origineel

I just wanna, I just wanna, I just wanna I just wanna, I just wanna Lay it down, lay it down I’m doing thangs I never did before (did before) Slippin on my pimpin (pimpin, pimpin) You hearing thangs you never heard before (heard before) But I say girl you trippin You know I’m out here with all of my niggas baby We ain’t doing no tripping baby (trippin baby) So why you tryina play me? Cause if you read between the lines, Your past is bad as mine So baby let’s keep it trill, trill [Chorus] Now girl I know you got me (got me) You know I got you too (got you too) Them other women they be bopping you (bopping you) But girl I’m feeling you, lady I know you doubt me Hatin’ ass nigga talkin’ bout me Everywhere you go, there’s another hoe Like how she know she abide me I know you doubt me But just to keep it trill I heard about you things So baby girl let’s keep it real Oh, and these 2 women looking real fine And I can have them to myself But now this girl blowing up my line But shit, she talkin to herself She say, you can run the streets with your thugs I’ll be waiting for you, (you) Until you get through (get through) But don’t say it if you ain’t bout it babe [Chorus] I just wanna, I just wanna Lay it down, lay it down baby I just wanna, I just wanna Lay it down, lay it down baby They don’t know Don’t listen to, what the people say They don’t know about, bout you and me Get it out your mind, cause it’s jealousy They don’t know.

 

Vertaling

Ik wil, ik wil gewoon, ik wil gewoon Ik wil, ik wil gewoon Leg het neer, leg het neer Ik doe thangs ik nooit eerder gedaan (deed voordat) Slippin op mijn pimpin (pimpin, pimpin) U te horen thangs je nooit eerder gehoord (gehoord) Maar ik zeg je meisje Trippin Je weet dat ik hier met al mijn niggas kindje Wij is niet te doen zonder struikelen Baby (Trippin baby) Dus waarom je me tryina spelen? Want als je tussen de regels door te lezen, Je verleden is slecht als de mijne Dus baby laten we het triller,triller [Chorus] Nu meisje Ik weet dat je me hebt (heb ik) Je weet dat ik jou ook (heb je ook) Ze andere vrouwen ze worden bopping u (bopping u) Maar meid ik voel je je, dame Ik weet dat je me twijfelen Hatin ass nigga talkin 'bout me Overal waar je gaat, er is een andere schoffel Zoals hoe ze weet dat ze houden me Ik weet dat je me twijfelen Maar gewoon om het triller houden Ik hoorde over je dingen Dus baby girl laten we keep it real Oh, en deze 2 vrouwen kijken echt fijn En ik kan ze moet mezelf Maar nu dit meisje opblazen mijn lijn Maar shit, ze praat tegen zichzelf Ze zeggen, kunt u de straten lopen met uw Thugs Ik zal wachten voor u, (u) Totdat je door (krijgen door) Maar zeg het niet als je niet bout it Babe [Chorus] Ik wil, ik wil gewoon Leg het neer, leg het kind Ik wil, ik wil gewoon Leg het neer, leg het kind Ze weten niet Luister niet naar wat de mensen zeggen Ze weet niet hoe, bout u en mij Haal het uit je hoofd,want het is jaloezie Ze weten het niet.