Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kris Kristofferson Songtekst: Help Me Make It Through The Night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kris Kristofferson - Help Me Make It Through The Night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Help Me Make It Through The Night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kris Kristofferson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kris Kristofferson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Help Me Make It Through The Night .

Origineel

C Take the ribbon from my hair F Shake it lose and let it fall Dm G7 Laying soft against your skin C Like a shadow on the wall Come and lay down by my side F Till the early morning light Dm G7 All I'm taking is your time C Help me make it through the night C7 F I don't care what’s right or wrong C I won't try to understand D7 Let the devil take tomorrow G7 Cause tonight I need a friend C Yesterday is dead and gone F And tomorrow's out of sight Dm G7 And it's sad to be alone C Help me make it through the night Dm G7 I don't want to be alone C Help me make it though the night

 

Vertaling

C Neem het lint van mijn haar F Schud het verliezen en laten vallen Dm G7 Leggen zacht tegen je huid C Als een schaduw op de muur Kom en vast aan mijn zijde F Tot in de vroege ochtend licht Dm G7 Alles wat ik ben het nemen van uw tijd C Help me maken het door de nacht C7 F Kan me niet schelen wat er goed of fout C Ikzal niet proberen te begrijpen D7 Laat de duivel morgen G7 Oorzaak vanavond Ik heb een vriend C Gisteren is dood en verdwenen F En morgen uit het zicht Dm G7 En het is triest om alleen te zijn C Help me maken het door de nacht Dm G7 Ik wil niet om alleen te zijn C Help me het hoewel de nacht