Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kristen Hersh Songtekst: A Loon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kristen Hersh - A Loon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van A Loon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kristen Hersh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kristen Hersh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals A Loon .

Origineel

Some store I'm not going back there anymore Wandered in Don't think I'll do that again No I don't think I'll do that again I swear Look at me cross-eyed and I don't know what to do No I don't know what to do Crazy loon There's a room in his pallet There's a pillow for his head Sees an offshoot in his bottle When he wants to see me dead Heirlooms a loon Never thought I'd see that silly grin Never thought I'd see that fool again Never thought I'd love that lunatic Nothing left to dance around What a hero What a black and blue bird What a loon, a loon What a loon, a loon Send "A Loon" Ringtone to

 

Vertaling

Sommige winkel Ik ga niet terug gaan daar niet meer Zwierf Denk niet dat ik dat opnieuw doen Nee ik denk niet dat ik dat opnieuw doen Ik zweer Kijk naar me scheel en ik weet niet wat te doen Nee ik weet niet wat te doen Gekke duiker Er is een kamer in zijn pallet Er is een kussen voor zijn hoofd Ziet een uitloper in zijn fles Toen hij me wil zien dode Erfstukken van een duiker Nooit gedacht dat ik dat domme grijns zien Nooit gedacht dat ik die idioot weer te zien Nooit gedacht dat ik hou van dat krankzinnige Niets meer te dansenrond Wat een held Wat een zwarte en blauwe vogel Wat een duiker, een duiker Wat een duiker, een duiker Send "Loon" Ringtone to