Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kristene Mueller Songtekst: Homeward Bound

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kristene Mueller - Homeward Bound ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Homeward Bound? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kristene Mueller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kristene Mueller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Homeward Bound .

Origineel

I will run, I will run this race, And I will do it all for love. Your love compels me forward, Your love controls my heart, And I just can't, I cannot get away. So I will fight this good fight of faith, And I will do it all for love. You are my great reward, You're so worth fighting for And I can't wait to see Your face. So I will run, I will run this race, And I will do it all for love. Your love compels me forward, Your love controls my heart, And I just can't, I cannot get away. So I will fight this good fight of faith, And I will do it all for love. You are my great reward, You're so worth fighting for And I can't wait to see Your face, And I can't wait to see Your face.

 

Vertaling

Ik zal lopen, zal ik deze race lopen, En ik zal alles doen voor de liefde. Jouw liefde dwingt me naar voren, Uw liefde regelt mijn hart, En ik kan het gewoon niet, ik kan niet weg. Dus ik zal deze goede strijd des geloofs strijden, En ik zal alles doen voor de liefde. Je bent mijn grote beloning, Je bent zo de moeite waard voor te vechten En ik kan niet wachten om je gezicht te zien. Dus ik zal lopen, zal ik deze race lopen, En ik zal alles doen voor de liefde. Jouw liefde dwingt me naar voren, Uw liefde regelt mijn hart, En ik kan het gewoon niet, ik kan niet weg. Dus ikzal deze goede strijd des geloofs strijden, En ik zal alles doen voor de liefde. Je bent mijn grote beloning, Je bent zo de moeite waard voor te vechten En ik kan niet wachten om je gezicht te zien, En ik kan niet wachten om je gezicht te zien.