Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kristi Nelson Songtekst: Mama Will Hold Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kristi Nelson - Mama Will Hold Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mama Will Hold Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kristi Nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kristi Nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mama Will Hold Me .

Origineel

Daddy didn´t come home last night And he won´t be back next year. There´s a empty place at our table now And our eyes are wet with tears How could I have known What would happened that day? When our nation’s freedom was tried A hateful act brought our buildings down And innocent people died O Lord I miss my daddy Keep him safe for me Hold him in your arm tonight And mama will hold me. When he waved goodbye I never thought That’s the last of him I’d see And when he droved away to work that day My dad was leaving me. O Lord I loved my daddy Keep him safe for me Hold him in your arm tonight And mama will hold me. Later on he called my mother Say his last goodbye He told her that he loved her And she begins to cry Though some say daddy’s gone I know he’s right here Watching over all of us And we’ve no need to fear O Lord I miss my daddy Keep him safe for me Hold him in your arm tonight And mama will hold me. O Lord I loved my daddy Keep him safe for me Hold him in your arm tonight And mama will hold me.

 

Vertaling

Papa didnÂ't thuiskomen gisteravond En hij wonÂ't worden volgend jaar weer terug. ThereÂ'sa lege plaats aan onze tafel nu En onze ogen zijn nat van tranen Hoe kon ik weten Wat zou die dag gebeurd? Toen onze Nationa € ™ s werd geprobeerd de vrijheid Een hatelijk nalaten onze gebouwen neer En onschuldige mensen overleden O Heer, ik mis mijn papa Hou hem veilig voor mij Hou hem in je arm vanavond En mama zal me vasthouden. Toen hij zwaaide ik had nooit gedacht Thatâ € ™ s van hem de laatste Iâ € ™ d zie En toen hij droved weg om die dag het werk Mijn vader was verlaat mij. O Heer, ik hield van mijn vader Hou hem veilig voor mij Hou hem in je arm vanavond En mama zal me vasthouden. Later belde hij mijn moeder Zeggen dat zijn laatste afscheid Hij vertelde haar dat hij haar liefhad En ze begint te huilen Hoewel sommigen zeggen daddyâ € ™ s gegaan Ik weet heâ € ™ s hier Watching over ons allen En weâ € ™ ve niet te worden gevreesd O Heer, ik mis mijn papa Hou hem veilig voor mij Hou hem in je arm vanavond En mama zal me vasthouden. OHeer, ik hield van mijn vader Hou hem veilig voor mij Hou hem in je arm vanavond En mama zal me vasthouden.