Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kristian Leontiou Songtekst: Shining

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kristian Leontiou - Shining ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Shining? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kristian Leontiou! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kristian Leontiou en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Shining .

Origineel

Call it over, Call it gone, Call it nothing, See what you've gone and done Call it stupid, Call it wrong, Call it restless, See what we've gone and done Who am I to break this young girl's heart? How the mighty rise and fall (Chorus) I will not be beaten, You have yet to see me shining, shining, I won't take this lying down I will not be beaten, You have yet to see me shining, shining, I won't take this lying down Call me Sunday, Call me soon, Call me heartless, Call me to your room Call me lonely, Call me late, Call me blind and foolish Just to spare you from the blame Who am I to break this young girl's heart? How the mighty rise and fall I will not be beaten, You have yet to see me shining, shining, I won't take this lying down I will not be beaten, You have yet to see me shining, shining, I won't take this lying down

 

Vertaling

Noem het dan, Noem het gegaan, Noem het niets, Zien wat je hebt gegaan en gedaan Noem het dom, Noem het fout, Noem het onrustig, Zien wat we gegaan en gedaan Wie ben ik om dit jonge meisje's hart breken? Hoe de machtige opkomst en ondergang (Chorus) Ik zal niet worden geslagen, Je hebt nog om me te zien glanzen, glanzend, Ik zal niet nemen deze liggen Ik zal niet worden geslagen, Je hebt nog om me te zien glanzen, glanzend, Ik zal niet nemen deze liggen Zondag Bel me, Bel me snel, Bel me harteloos, Bel me naar je kamer Bel me eenzaam, late Bel me, Bel me blind en dwaas Gewoon om u te sparen van de schuld Wie ben ik om dit jonge meisje's hart breken? Hoe de machtige opkomst en ondergang Ik zal niet worden geslagen, Je hebt nog om me te zien glanzen, glanzend, Ik zal niet nemen deze liggen Ik zal niet worden geslagen, Je hebt nog om me te zien glanzen, glanzend, Ik zal niet nemen deze liggen