Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kristian Stanfill Songtekst: One Thing Remains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kristian Stanfill - One Thing Remains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van One Thing Remains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kristian Stanfill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kristian Stanfill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals One Thing Remains .

Origineel

Higher than the mountains that I face Stronger than the power of the grave Constant in the trail and the change This one thing remains This one thing remains Your love never fails It never gives up It never runs out on me Your love And on and on and on and on it calls Yes it overwhelms and satisfies my soul And I’ll never ever have to be afrais Cause this one thing remains Your love never fails It never gives up It never runs out on me Your love In death In life I’m confident and covered by The power of Your great love My debt is paid There’s nothing that can separate My heart from your great love Your love never fails It never gives up It never runs out on me And on and on and on and on it calls Yes it overwhelms and satisfies my soul ‘Cause this one thing remains

 

Vertaling

Hoger dan de bergen die ik onder ogen Sterker dan de macht van het graf Constant in het parcours en de verandering Dit een ding blijft Dit een ding blijft Je liefde nooit faalt Hij geeft nooit op Het loopt nooit uit op mij Je liefde En op en op en op en op het roept Ja, het overweldigt en voldoet aan mijn ziel En ik zal nooit moeten afrais Veroorzaken deze een ding blijft Je liefde nooit faalt Hij geeft nooit op Het loopt nooit uit op mij Je liefde In de dood In het leven Ik benzelfverzekerd en gedekt door De kracht van Uw grote liefde Mijn schuld is betaald Er is niets dat kan scheiden Mijn hart uit je grote liefde Je liefde nooit faalt Hij geeft nooit op Het loopt nooit uit op mij En op en op en op en op het roept Ja, het overweldigt en voldoet aan mijn ziel Want een ding blijft