Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kristin Hersh Songtekst: The Letter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kristin Hersh - The Letter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Letter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kristin Hersh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kristin Hersh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Letter .

Origineel

Kristin Hersh - The Letter September 29, 1984 Dear so and so Gather me up because I'm lost Or I'm back where I started from I'm crawling on the floor Rolling on the ground I might cry I won't go home So here's the story I am turning up in circles And I'm spinning on my knuckles Don't forget that there are circles left undone And very close to me Forgive me Comfort me I'm crawling on the floor Rolling on the ground There's a blanket wrapped around my head I'm moving in a line that's shaped like this I'm holding in my breath I have a room Can you tell if I am lying Don't forget that I'm living inside The space where walls and floor meet There's a box inside my chest An animal stuffed with my frustration Can you hear me? Don't forget that I'm alone when you're away You make me act like other people do Forgive me Comfort me You comfort me You make me die I'm gonna cry I won't go home Don't kill the god of sadness Just don't let her get you down See that man inside that book I read Can't handle his own head So what the hell am I supposed to do? I'd like to know how he died My hands are shaking Don't you love me anymore I only need a person, keep my shoulders Stand around lie down Move your hand above the floor Gather me up because I'm lost Or I'm back where I started from I'm crawling on the floor Rolling on the ground I'm gonna cry You look for me Love Kristin, P.S. keep them coming

 

Vertaling

Kristin Hersh - The Letter 29 september 1984 Geachte zo en zo Verzamel me, want ik ben de weg kwijt Of ben ik terug waar ik begon uit Ik kruipen op de vloer Rollend op de grond Ik zou huilen Ik zal niet naar huis Dus hier is het verhaal Ik draaien in cirkels En ik ben het spinnen op mijn knokkels Vergeet niet dat er cirkels nagelaten En heel dicht bij mij Vergeef mij troost mij Ik ben kruipend op de vloer rollend op de grond Er is een deken gewikkeld rond mijn hoofd Ik verhuis in een lijn diede vorm van deze Ik hou mijn adem Ik heb een kamer Kun je vertellen als ik lieg Vergeet niet dat ik in leef De ruimte waar de muren en de vloer ontmoeten Er is een doos in mijn borst Een dier gevuld met mijn frustratie Kun je me horen? Vergeet niet dat ik alleen ben wanneer u weg bent Je maakt me gedragen als andere mensen doen Vergeef mij troost me Je vertroosten mij Je maakt me dood ik ga huilen zal ik niet naar huis Laat de god van verdriet niet doden Gewoon niet laten haar te krijgen je naar beneden Zie je die man in datboek dat ik las Kan niet overweg met zijn eigen hoofd Dus wat de hel moet ik dan doen? Ik wil graag weten hoe hij stierf Mijn handen trillen Heb je niet meer van me Ik een persoon hoeft alleen maar, houd mijn schouders Staan rond gaan liggen Beweeg uw hand boven de vloer Verzamel me, want ik ben de weg kwijt Of ben ik terug waar ik begon uit Ik kruipen op de vloer Rollend op de grond Ik roep u op zoek naar mij Liefde Kristin, PS houd ze komen