Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kristin hersh Songtekst: three nights drunk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kristin hersh - three nights drunk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van three nights drunk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kristin hersh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kristin hersh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals three nights drunk .

Origineel

[One, two , three!] The first night that I come home So drunk I could not see Found a horse in my stable Where my horse oughta be Come here my little wifey Explain this thing to me How come a horse in the stable Where my horse oughta be? You blind fool, you crazy fool Can't you never see? It's only a milkcow You're granny sent to me I've traveled this world over Ten thousand miles or more But a saddle upon a milkcow's back I never did see before The second night that I come home So drunk I could not see Found a coat a-hanging on the rack Where my coat oughta be Come here my little wifey Explain this thing to me How come a coat a hanging a hanging on the rack Where my coat oughta be? You blind fool, you crazy fool Can't you never see? It's only a bedquilt You're granny sent to me I've traveled this world over Ten thousand miles or more Pockets upon a bedquilt I never did see before The third night that I come home So drunk I could not see Found a head a-laying on the pillow Where my head oughta be Come here my little wifey Explain this thing to me How come a head a-laying on the pillow Where my head oughta be? You blind fool, you crazy fool Can't you never see? It's only a cabbage head You're granny sent to me I've traveled this world over Ten thousand miles or more But a moustache on a cabbage head I never did see before

 

Vertaling

Een, twee, drie. De eerste nacht dat ik thuiskwam Zo dronken dat ik niet kon zien Vond een paard in mijn stal Waar mijn paard zou moeten zijn Kom hier mijn kleine vrouwtje Leg me dit eens uit Hoe komt een paard in de stal Waar mijn paard zou moeten zijn? Jij blinde dwaas, jij gekke dwaas Zie je het dan nooit? Het is maar een melkkoe. Je oma heeft me gestuurd. Ik heb deze wereld afgereisd. Tienduizend mijl of meer Maar een zadel op de rug van een melkkoe heb ik nog nooit gezien De tweede nacht dat ik thuiskwam Zo dronken dat ik niet kon zien Vond een jas hangend aan het rek Waar mijn jas zou moeten hangen Kom hier mijn kleine vrouwtje Leg me dit eens uit Hoe komt het dat een jas aan het rek hangt... Waar mijn jas hoort te hangen? Jij blinde dwaas, jij gekke dwaas Zie je het dan nooit? Het is maar een dekbed. Je oma heeft me gestuurd. Ik heb deze wereld afgereisd. Tienduizend mijl of meer Zakken op een dekbed die ik nog nooit gezien heb De derde nacht dat ik thuiskwam Zo dronken dat ik niet kon zien Found a head a-laying on the pillow Where my head oughtta be Kom hier mijn kleine vrouwtje Leg me eens uit Hoe komt het dat er een hoofd op het kussen ligt Waar mijn hoofd hoort te zijn? Jij blinde dwaas, jij gekke dwaas Zie je het dan nooit? Het is maar een kolenhoofd Je oma heeft me gestuurd. Ik heb deze wereld over gereisd Tienduizend mijl of meer Maar een snor op een kool heb ik nog nooit gezien