Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kristine w Songtekst: fly again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kristine w - fly again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fly again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kristine w! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kristine w en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fly again .

Origineel

I can't feel, you will stay For a while until' the winds Change again and take you away But I won't taste a bitter tear Cause the only thing you wanted Is to hunt then not be hunted Not to have, not to hold Runnin' hot, turnin' cold and I know Oh you'll go ahead and fly again No one's gonna hold you back Driven by your lonely heart Tell me, can you love like that? Oh just go ahead and fly again No one's gonna hold you back Driven by your lonely heart Tell me can you love like that? Tell me can you love like that, that, that? The winds come back, stirs my soul I'll take you in, you take control Wide awake, you leave me haunted Cause you want not to be wanted Not to have not to hold Can't pretend in the end, I still know Oh, you'll go ahead and fly again No one's gonna hold you back Driven by your lonely heart Tell me can you love like that? Oh just go ahead and fly again No one's gonna hold you back Driven by your lonely heart Tell me can you love like that? Not to have, not to hold Not to have, not to hold Not to have, not to hold Can't pretend in the end, I still know Oh now go ahead and fly again (No one's gonna hold you back) No one's gonna hold you back (Oh no no) Driven by your lonely heart (Tell me can you love like that?) Tell me can you love like that? Now go ahead and fly again No one's gonna hold you back Driven by your lonely heart Tell me can you love like that? Tell me can you love like that, that, that?

 

Vertaling

Ik kan niet voelen, je zult blijven Voor een tijdje totdat de winden weer veranderen en je meenemen Maar ik zal geen bittere traan proeven Want het enige wat je wilde is jagen en niet opgejaagd worden Niet om te hebben, niet om vast te houden Runnin' hot, turnin' cold and I know Oh je gaat je gang en vliegt weer Niemand zal je tegenhouden Gedreven door je eenzame hart Zeg me, kun je zo liefhebben? Oh ga je gang en vlieg weer Niemand zal je tegenhouden Gedreven door je eenzame hart Zeg me kan je zo liefhebben? Zeg me kan je zo liefhebben, dat, dat? De winden komen terug, beroeren mijn ziel Ik neem je in huis, jij neemt de controle over Klaarwakker, laat je me achtervolgen Cause you want not to be wanted Niet te hebben, niet te houden Kan niet doen alsof op het einde, ik weet het nog steeds Oh, ga je gang en vlieg weer Niemand zal je tegenhouden Gedreven door je eenzame hart Zeg me, kun je zo liefhebben? Oh ga je gang en vlieg weer Niemand zal je tegenhouden Gedreven door je eenzame hart Zeg me, kun je zo liefhebben? Niet om te hebben, niet om te houden Niet te hebben, niet te houden Niet te hebben, niet te houden Kan niet doen alsof op het einde, ik weet het nog steeds Oh nu ga je gang en vlieg weer (Niemand zal je tegenhouden) No one's gonna hold you back (Oh nee nee) Gedreven door je eenzame hart (Zeg me, kun je zo liefhebben?) Tell me can you love like that? Ga je gang en vlieg weer No one's gonna hold you back Driven by your lonely heart Tell me can you love like that? Zeg me kan je zo liefhebben, dat, dat?