Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: kristine w Songtekst: waters run deep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: kristine w - waters run deep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waters run deep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van kristine w! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van kristine w en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waters run deep .

Origineel

Even the strong can get weak I'm ashamed to say I followed you today Stood so far away But somehow I just knew you knew that I was watching you You gave that silly grin the one that pulled me in It's got to be a sin That I just can't face the facts that you're not coming back Just count me with the lonely Go ahead count me with the one's that truly Truly won't admit that you gotta quit before the fire starts and scars Scars you back again but it pulls you in 'Cause still the waters run deep Emotions run high And I pray I'm over you by and by Still the waters run deep My tears barely dry And my mind works in rewind and repeat Still the waters run deep I went out for the night thought I be all right I met up with a man He hung on to my every thought said you've been through a lot He turned to say goodbye said he couldn't lie He wished he'd been the guy the lucky one who met me before He could have given me more He said just count me with the lonely Go ahead and count me with the one's who are always last in line Just filling up the time Girl your gonna be fine but you will never be mine 'Cause still your waters run deep Emotions run high I think I'll be over this by and by Still the waters run deep My tears barely dry And my mind works in rewind and repeat Still the waters run deep So deep So deep The waters run deep I feel, I feel it So deep So deep Even the strong can get weak Still the waters run deep Still the waters run deep Emotions run high And I pray I'm over you by and by Still the waters run deep My tears barely dry And my mind works in rewind and are

 

Vertaling

Zelfs de sterken kunnen zwak worden Ik schaam me te zeggen dat ik je vandaag ben gevolgd. Ik stond zo ver weg. Maar op een of andere manier wist ik dat je wist dat ik naar je keek. Je gaf die domme grijns die me naar binnen trok Het moet een zonde zijn Dat ik de feiten niet onder ogen kan zien dat je niet terugkomt Reken mij maar bij de eenzamen Ga je gang tel me bij diegene die echt die niet willen toegeven dat je moet stoppen voor het vuur begint en littekens maakt littekens op je rug, maar het trekt je naar binnen 'Cause still the waters run deep Emoties lopen hoog op En ik bid dat ik over je heen ben Nog steeds stroomt het water diep Mijn tranen zijn nauwelijks droog And my mind works in rewind and repeat Nog steeds stroomt het water diep I went out for the night thought I be all right Ik ontmoette een man Hij hing elke gedachte aan me op zei dat je veel hebt meegemaakt Hij draaide zich om om afscheid te nemen zei dat hij niet kon liegen Hij wenste dat hij de man was geweest, de gelukkige die me eerder had ontmoet Hij had me meer kunnen geven Hij zei: tel me maar bij de eenzamen Ga je gang en tel me bij degene die altijd laatste in de rij zijn Alleen om de tijd op te vullen Girl you gonna be fine but you will never be mine 'Cause still your waters run deep Emoties lopen hoog op I think I'll be over this by and by Still the waters run deep Mijn tranen zijn nauwelijks droog And my mind works in rewind and repeat Still the waters run deep Zo diep, zo diep Het water stroomt diep Ik voel, ik voel het Zo diep, zo diep Zelfs de sterken kunnen zwak worden Still the waters run deep Still the waters run deep Emoties lopen hoog op And I pray I'm over you by and by Still the waters run deep Mijn tranen zijn nauwelijks droog And my mind works in rewind and are