Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kristinia De Barge Songtekst: Cried Me A River

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kristinia De Barge - Cried Me A River ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Cried Me A River? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kristinia De Barge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kristinia De Barge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Cried Me A River .

Origineel

I still remember the day that we met I hung onto every word you said Asked me to surrender And thats what I did And you broke my heart again and again So now you are sorry Like you are in love But where was your "sorry" when you broke it all off I told myself never again There aint no way Im lettin' you win Because I keep remembering when you played me [Chorus] I cried me a river I cried me a sea I cried me an ocean I cried me a stream (I'll cry out...) Im fresh out of tear drops You got me empty Im out of emotion Got nothing in me And I woulda done anything in the world for you I woulda done anything that you told me to I cried me a river I cried me a sea And I aint got nothing left in me You cant have my number Dont wanna be friends I dont care to see you now and then Its not that Im bitter Its just that Im done My heart finally said enoughs enough So now you are sorry Like you are in love Well you wasnt sorry when you messed it all up I told myself never again There aint no way Im lettin' you win Because I keep remembering when you played me [Chorus] I cried me a river I cried me a sea I cried me an ocean I cried me a stream (I'll cry out...) Im fresh out of tear drops You got me empty Im out of emotion Got nothing in me And I woulda done anything in the world for you I woulda done anything that you told me to I cried me a river I cried me a sea And I aint got nothing left in me (I'll cry out) Just on case your not clear And you think theres a chance Theres no way your getting near This or have me again Until hell has frozen over you need to understand You'll ever get with me again [Chorus] I cried me a river I cried me a sea I cried me an ocean I cried me a stream (I'll cry out...) Im fresh out of tear drops You got me empty Im out of emotion Got nothing in me And I woulda done anything in the world for you I woulda done anything that you told me to I cried me a river I cried me a sea And I aint got nothing left in me (I'll cry out) I cried me a river I cried me a sea I cried me an ocean I cried me a stream (I'll cry out...) Im fresh out of tear drops You got me empty Im out of emotion Got nothing in me And I woulda done anything in the world for you I woulda done anything that you told me to I cried me a river I cried me a sea And I aint got nothing left in me I cried me a river I cried me a sea I cried me an ocean I cried me a stream (I'll cry out...) Im fresh out of tear drops You got me empty Im out of emotion Got nothing in me

 

Vertaling

Ik herinner me nog de dag dat we elkaar ontmoetten Ik hing op elk woord dat je zegt Vroeg me over te geven En dat is wat ik deed En je brak mijn hart steeds weer Dus nu spijt Net als je verliefd bent Maar waar was je "sorry" als je brak het geheel af Ik zei tegen mezelf nooit meer Er is geen geen enkele manier Im lettin 'je wint Want ik houd herinneren toen je me gespeeld [Chorus] Ik riep me een rivier Ik riep me een zee Ik huilde me een oceaan Ik riep me een stroom (Ik zal roepen, ...) Im vers uit de tranen Je hebt me leeg Im uit van emotie Heb je niets in mij En ik woulda iets gedaan in de wereld voor u Ik woulda iets gedaan dat je me vertelde Ik riep me een rivier Ik riep me een zee En ik heb niets meer in mij You cant hebt mijn nummer Dont willen zijn vrienden I dont care om je te zien nu en dan Het is niet dat Im bitter Het is gewoon dat Im gedaan Mijn hart eindelijk zei enoughs genoeg Dus nu spijt Net als je verliefd bent Nou, je was er geen spijt van als je war het allemaal Ik zei tegen mezelf nooitweer Er is geen geen enkele manier Im lettin 'je wint Want ik houd herinneren toen je me gespeeld [Chorus] Ik riep me een rivier Ik riep me een zee Ik huilde me een oceaan Ik riep me een stroom (Ik zal roepen, ...) Im vers uit de tranen Je hebt me leeg Im uit van emotie Heb je niets in mij En ik woulda iets gedaan in de wereld voor u Ik woulda iets gedaan dat je me vertelde Ik riep me een rivier Ik riep me een zee En ik heb niets meer in mij (Ik zal uitroepen) Alleen op het geval dat uw niet duidelijk En jij denkt dat theres een kans Theres geen enkele manier jij je in de buurt van Dit of hebben me weer Totdat de hel is bevroren je moet begrijpen Je ooit weer bij mij [Chorus] Ik riep me een rivier Ik riep me een zee Ik huilde me een oceaan Ik riep me een stroom (Ik zal roepen, ...) Im vers uit de tranen Je hebt me leeg Im uit van emotie Heb je niets in mij En ik woulda iets gedaan in de wereld voor u Ik woulda iets gedaan dat je me vertelde Ik riep me een rivier Ik riep me een zee En ik heb nietslinks in mij (Ik zal uitroepen) Ik riep me een rivier Ik riep me een zee Ik huilde me een oceaan Ik riep me een stroom (Ik zal roepen, ...) Im vers uit de tranen Je hebt me leeg Im uit van emotie Heb je niets in mij En ik woulda iets gedaan in de wereld voor u Ik woulda iets gedaan dat je me vertelde Ik riep me een rivier Ik riep me een zee En ik heb niets meer in mij Ik riep me een rivier Ik riep me een zee Ik huilde me een oceaan Ik riep me een stroom (Ik zal roepen, ...) Im vers uit de tranen Je hebt me leeg Im uit van emotie Heb je niets in mij