Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kristinia De Barge Songtekst: Speak Up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kristinia De Barge - Speak Up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Speak Up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kristinia De Barge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kristinia De Barge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Speak Up .

Origineel

Speak up, your silence is killing me I've had enough, baby speak up Are you lovin' or hatin' me? Cuz I can never tell I'll be the first to admit it Been silent for a minute Thinking like damn is he feeling me We fell in love took a second But now I'm always checking Cuz I never hear you say what you really think Some days I feel it then I feel it's over Some days were harder then some days were colder When you open up, our love is alive But now you're quiet and I'm dying inside So baby speak up Cuz your silence is killing me I've had enough, baby speak up Are you lovin' or hatin' me Cuz I can never tell, I can never tell Just let your heart say what you can't say (speak up) Let your heart say what you won't say (speak up) Don't let the silence tear us away Cuz I can never tell, I can never tell If you don't speak up I don't know where you've been But nothing's making sense, I'm standing on this fence for you And even when you're here, somehow you disappear If I can read your mind, I'd know just what to do Some days I feel it then I feel it's over Some days were harder then some days were colder When you open up, our love is alive And now you're quiet and I'm dying inside So baby speak up Cuz your silence is killing me I've had enough, baby speak up Are you lovin' or hatin' me Cuz I can never tell, I can never tell Just let your heart say what you can't say (speak up) Let your heart say what you won't say (speak up) Don't let the silence tear us away Cuz I can never tell, I can never tell Speak up I'll be out the door before the sun comes up Boy catch me if you can while I'm pumping that clutch (Try) Try to be the one, (I) gave it all I got (I'm) Giving you your last chance (if you don't speak up) Say all the words that you never said, oh Write all the letters that I never read, oh Show me your words or the love is dead Just want to hear it from you First to admit it, been silent for a minute Thinking like damn is he feeling me We fell in love, took a second But you about to wreck it, Cuz I never hear you say what you really mean Baby speak up, cuz your silence is killing me (your silence is killin' me) I've had enough, baby speak up Are you lovin' or hatin' me Cuz I can never tell, I can never tell Just let your heart say what you can't say (speak up) Let your heart say what you won't say (speak up) Don't let the silence tear us away Cuz I can never tell, I can never tell Speak up If you don't speak up Open up your mouth cuz baby I'm listenin'

 

Vertaling

Spreken, is uw stilzwijgen killing me Ik heb er genoeg van, baby spreken Ben je lovin 'of hatin' me? Cuz Ik kan nooit vertellen Ik zal de eerste zijn om toe te geven Stil geweest voor een minuut Denken als verdomd is hij voelt me We werden verliefd nam een ??seconde Maar nu ben ik altijd te controleren Cuz ik nooit hoor je zeggen wat je echt denken Sommige dagen voel ik me het dan voel ik me het is voorbij Sommige dagen waren harder dan sommige dagen waren kouder Wanneer je open te stellen, onze liefde leeft Maar nu ben je stil en ik ga dood binnen Dus kindje spreken Cuz je stilte is killing me Ik heb er genoeg van, baby spreken Ben je lovin 'of hatin' me Cuz ik nooit kan vertellen, kan ik nooit zeggen Laat je hart te zeggen wat je niet kunt zeggen (spreken) Laat uw hart te zeggen wat je niet zal zeggen (spreken) Laat de stilte traan ons weg Cuz ik nooit kan vertellen, kan ik nooit zeggen Als je niet spreken Ik weet niet waar je bent geweest Maar niets is het maken van gevoel, sta ik op dit hek voor u En zelfs als je hier bent, een of andere manier je verdwijnt Als ik lees uwhet achterhoofd, zou ik weet precies wat je moet doen Sommige dagen voel ik me het dan voel ik me het is voorbij Sommige dagen waren harder dan sommige dagen waren kouder Wanneer je open te stellen, onze liefde leeft En nu ben je stil en ik ga dood binnen Dus kindje spreken Cuz je stilte is killing me Ik heb er genoeg van, baby spreken Ben je lovin 'of hatin' me Cuz ik nooit kan vertellen, kan ik nooit zeggen Laat je hart te zeggen wat je niet kunt zeggen (spreken) Laat uw hart te zeggen wat je niet zal zeggen (spreken) Laat de stilte traan ons weg Cuz ik nooit kan vertellen, kan ik nooit zeggen Speak up Ik zal de deur uit voordat de zon opkomt Jongen pak me dan als je kunt, terwijl ik het pompen die koppeling (Probeer) Probeer de een, (I) gaf het alles wat ik heb (Ik ben), waardoor u uw laatste kans (als je niet spreken) Zeg al de woorden die je nooit gezegd, oh Schrijf alle letters die ik nooit gelezen, oh Toon me je woorden of de liefde is dood Wil gewoon van jou horen Eerste om toe te geven, is stil voor een minuut Denken als verdomd is hij voelt me We werden verliefd,nam een ??seconde Maar je over om het wrak, Cuz ik nooit hoor je zeggen wat je echt meent Baby spreken, cuz uw stilte is killing me (Uw stilte is killin 'me) Ik heb er genoeg van, baby spreken Ben je lovin 'of hatin' me Cuz ik nooit kan vertellen, kan ik nooit zeggen Laat je hart te zeggen wat je niet kunt zeggen (spreken) Laat uw hart te zeggen wat je niet zal zeggen (spreken) Laat de stilte traan ons weg Cuz ik nooit kan vertellen, kan ik nooit zeggen Speak up Als je niet spreken Open je mond cuz baby Ik ben listenin '