Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kristinia DeBarge Songtekst: Doesn't Everybody Wanna Fall In Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kristinia DeBarge - Doesn't Everybody Wanna Fall In Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Doesn't Everybody Wanna Fall In Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kristinia DeBarge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kristinia DeBarge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Doesn't Everybody Wanna Fall In Love .

Origineel

I think that I love him more, more then life itself. I know that ill never find nothing close to him Never gunna stop (ill) Love him till I drop, ain't never gunna let him go whoa He drives me so crazy I so love my baby The way he be makin me feel (pre-chorus) I know you think im dead wrong (dead wrong) Said this should not be going on (going on) But are ya gunna stop my heart from fallin in love? (chorus) Doesn't everybody wanna fall in love? Doesn't everybody wanna need someone? Member when you told me that you didn't have no one You would of give anything just to have someone So don't hate on me cause He's so good to me He's so sweet to me I know that you don't think I know enough But doesn't everybody wanna fall in love (fall in love) You think that we are too young well give me a break I know when you feel in love you were 17 I thought you didn't stop, it was getting hot And I know you didn't let him go whoa So how is this different And why should I listen to you Don't know whats in my heart (pre-chorus) I know you think im dead wrong (dead wrong) Said this should not be going on (going on) And how ya gunna stop my heart from fallin in love? (chorus) Doesn't everybody wanna fall in love? Doesn't everybody wanna need someone? Member when you told me that you didn't have no one You would of give anything just to have someone So don't hate on me cause He's so good to me He's so sweet to me I know that you don't think I know enough But doesn't everybody wanna fall in love Doesn't everybody wanna need someone? Member when you told me that you didn't have no one You would of give anything just to have someone So don't hate on me cause He's so good to me He's so sweet to me I know that you don't think I know enough But doesn't everybody wanna fall in love (fall in love) Ive been thinkin that it You've been thinkin that it It don't really matter what they really think about us no (oh no) no (oh no) ahhhooo And we can hold a talk forever Long as you and I are together You don't know whats in my heart (pre-chorus) I know you think im dead wrong (dead wrong) Said this should not be going on (going on) But how ya gunna stop my heart from fallin in love? (chorus) Doesn't everybody wanna fall in love? Doesn't everybody wanna need someone? Member when you told me that you didn't have no one You would of give anything just to have someone So don't hate on me cause He's so good to me He's so sweet to me I know that you don't think were old enough But doesn't everybody wanna fall in love Doesn't everybody wanna need someone? Member when you told me that you didn't have no one You would of give anything just to have someone So don't hate on me cause He's so good to me He's so sweet to me I know that you don't think I know enough But doesn't everybody wanna fall in love (fall in love x3)

 

Vertaling

Ik denk dat ik van hem hou meer, meer dan het leven zelf. Ik weet dat nooit ziek is niets te vinden dicht bij hem Nooit gunna stop (ziek) Love Him tot ik erbij neerval, Ain 't nooit gunna hem laten gaan whoa Hij maakt me zo gek Ik zo graag mijn baby De manier waarop hij me het gevoel makin (Pre-chorus) Ik weet dat je denkt im dode verkeerd (dode verkeerd) Said dit niet moet worden aan de hand (de hand) Maar zijn ya gunna mijn hart te stoppen van fallin in de liefde? (Chorus) t Doet iedereen 'wilt vallen in de liefde? t Doet iedereen 'wil iemand nodig? Lid als je vertelde me dat je 't wist heb niemand Je zou van alles geven gewoon om iemand te hebben Dus don 't haat op me oorzaak Hij 's zo goed voor mij Hij 's zo lief tegen mij Ik weet dat u 't weet dat ik weet genoeg Maar doet 't iedereen wil verliefd (verliefd) Je denkt dat we te jong zijn en geef me een break Ik weet dat wanneer je het gevoel in liefde je 17 was Ik dacht dat je niet tegenhouden ", was het warm krijgt En ik weet dat je niet 't hem laten gaan whoa Dus hoe is dit anders En waarom zou ik naar je luisteren Don 't know whats in mijn hart (Pre-chorus) Ik weet dat je denkt im dode verkeerd (dode verkeerd) Said dit niet moet worden aan de hand (de hand) En hoe ya gunna mijn hart te stoppen van fallin in de liefde? (Chorus) t Doet iedereen 'wilt vallen in de liefde? t Doet iedereen 'wil iemand nodig? Lid als je vertelde me dat je 't wist heb niemand Je zou van alles geven gewoon om iemand te hebben Dus don 't haat op me oorzaak Hij 's zo goed voor mij Hij 's zo lief tegen mij Ik weet dat u 't weet dat ik weet genoeg Maar doet 't iedereen wil verliefd t Doet iedereen 'wil iemand nodig? Lid als je vertelde me dat je 't wist heb niemand Je zou van alles geven gewoon om iemand te hebben Dus don 't haat op me oorzaak Hij 's zo goed voor mij Hij 's zo lief tegen mij Ik weet dat u 't weet dat ik weet genoeg Maar doet 't iedereen wil verliefd (verliefd) Ive denkend dat zij Je hebt al ', denkend dat zij Het don 't echt uit wat ze echtover ons denken neen (oh nee) nee (oh nee) ahhhooo En we kunnen altijd een gesprek te houden Zolang u en ik zijn samen U don 't know whats in mijn hart (Pre-chorus) Ik weet dat je denkt im dode verkeerd (dode verkeerd) Said dit niet moet worden aan de hand (de hand) Maar hoe ya gunna mijn hart te stoppen van fallin in de liefde? (Chorus) t Doet iedereen 'wilt vallen in de liefde? t Doet iedereen 'wil iemand nodig? Lid als je vertelde me dat je 't wist heb niemand Je zou van alles geven gewoon om iemand te hebben Dus don 't haat op me oorzaak Hij 's zo goed voor mij Hij 's zo lief tegen mij Ik weet dat u 't weet denk oud genoeg waren Maar doet 't iedereen wil verliefd t Doet iedereen 'wil iemand nodig? Lid als je vertelde me dat je 't wist heb niemand Je zou van alles geven gewoon om iemand te hebben Dus don 't haat op me oorzaak Hij 's zo goed voor mij Hij 's zo lief tegen mij Ik weet dat u 't weet dat ik weet genoeg Maar doet 't iedereen wil verliefd (Verliefd x3)