Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Kristinia DeBarge & Pitbull Songtekst: Future Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Kristinia DeBarge & Pitbull - Future Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Future Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Kristinia DeBarge & Pitbull! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Kristinia DeBarge & Pitbull en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Future Love .

Origineel

A couple of years and I'm gonna know your name It's like I waited for you forever And I know this might sound insane But it won't be long 'till we gonna take this up What I'm talking about, our future love You're so far away, maybe you're right next door Got me picturing your face again Something worth waiting for Put all lovers behind me, they don't live up I know what I want, want I need, to the T Baby if they ask me I would say I don't even know your name And when they ask me 'Does it change?' No it don't change a thing 'Cause there's something 'bout the way you love me There's just something 'bout the way you know me And I can't explain enough Just something 'bout our future love [x3] Something 'bout our future love [x3] Walking hand in hand going on our second date I can picture how we touching and Feelings I can almost taste I imagine all the ways We'll meet for the very first time I can see the place, feel the love at first sight Baby if they ask me I would say I don't even know your name And when they ask me 'Does it change?' No it don't change a thing 'Cause there's something 'bout the way you love me There's just something 'bout the way you know me And I can't explain enough Just something 'bout our future love [x3] Something 'bout our future love [x3] I'll know the minute you pull up next to me He's sitting there like destiny When it feels like you're fighting just to breathe That's when you know The minute I pull up next to you Suddenly you don't know what to do Everything inside you says that I'm the one Baby if they ask me I would say I don't even know your name And when they ask me 'Does it change?' No it don't change a thing 'Cause there's something 'bout the way you love me There's just something 'bout the way you know me And I can't explain enough Baby if they ask me I would say I don't even know your name (don't even know) And when they ask me 'Does it change? ' No it don't change a thing 'Cause there's something 'bout the way you love me There's just something 'bout the way you know me And I can't explain enough Just something 'bout our future love [x3] Something 'bout our future love [x3] Future love, future love, oh Future love, future love, oh

 

Vertaling

Een paar jaar en ik ga weet uw naam Het is alsof ik op je gewacht forever En ik weet dat dit klinkt misschien gek Maar het niet lang zal zijn 'till we dit ga nemen Wat ik het over, onze toekomstige liefde Je bent zo ver weg, misschien heb je gelijk naast de deur Heb me het afbeelden van uw gezicht weer Iets wachten waard Zet alle liefhebbers achter me, ze niet waarmaken Ik weet wat ik wil, wil ik nodig heb, op de T Baby als ze me vragen zou ik zeggen Ik weet niet eens je naam En als ze me vragen "Is het te veranderen?" Nee, dat niet veranderen een ding Want er is iets 'bout de manier waarop je van me houdt Er is gewoon iets 'bout de manier waarop je mij En ik niet genoeg kan verklaren Net iets 'bout onze toekomst love [x3] Something 'bout onze toekomst love [x3] Walking hand in hand gaan op onze tweede date Ik kan foto van hoe we het aanraken en Gevoelens ik bijna kunt proeven Ik stel me voor alle manieren We ontmoeten voor het eerst Ik zie de plaats, voel de liefde op het eerste gezicht Baby als ze me vragen zou ik zeggen Ik nietweten zelfs je naam En als ze me vragen "Is het te veranderen?" Nee, dat niet veranderen een ding Want er is iets 'bout de manier waarop je van me houdt Er is gewoon iets 'bout de manier waarop je mij En ik niet genoeg kan verklaren Net iets 'bout onze toekomst love [x3] Something 'bout onze toekomst love [x3] Ik weet het moment dat je optrekken naast me Hij zit daar als lot Wanneer het voelt alsof je gewoon vechten om adem te halen Dat is wanneer je weet De minuut Ik optrekken naast je Plotseling je niet weet wat te doen Alles in je zegt dat ik ben degene Baby als ze me vragen zou ik zeggen Ik weet niet eens je naam En als ze me vragen "Is het te veranderen?" Nee, dat niet veranderen een ding Want er is iets 'bout de manier waarop je van me houdt Er is gewoon iets 'bout de manier waarop je mij En ik niet genoeg kan verklaren Baby als ze me vragen zou ik zeggen Ik weet niet eens uw naam (weet niet eens) En als ze me vragen "Is dit veranderen? ' Nee, dat niet veranderen een ding Want er is iets 'bout de manier waarop ume Er is gewoon iets 'bout de manier waarop je mij En ik niet genoeg kan verklaren Net iets 'bout onze toekomst love [x3] Something 'bout onze toekomst love [x3] Toekomstige liefde, toekomstige liefde, oh Toekomstige liefde, toekomstige liefde, oh