Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Krizz Kaliko Songtekst: Vitiligo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Krizz Kaliko - Vitiligo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Vitiligo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Krizz Kaliko! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter K van Krizz Kaliko en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Vitiligo .

Origineel

I grew up a young choir boy Christian like Krizz, is like the last you ever think to pick a fight Kids used to throw rocks at me When the bus stops at me How sis would come running out "Leave my brother alone! ", she would tell em "I'm a kill em momma, if they send him home again yellin' I'm a erase at least one of em from this place I hated they make fun of him cause his face" Go on and on, traveling on through adolescence Teach em a lesson, carry a weapon Cause that's the only way to keep em off of me They teasin me awfully bad Wish I could take of my mask and I'm asking my momma, "Why you think the lord seen it fit to hit me with this? " He could make a different Krizz, if he wanted to Here's what I'm gonna do... I'm a tattoo my face and erase this: This is Vitiligo [Hook:] What kind of life is that for a boy who looks like this? (Famous) Wanting to fit in this world, but it's just a wish Pointing fingers, people whisper. Silhouette, of a lonely figure (Where can he go?) Where can he hide? Livin' inside, of his Vitiligo [Bridge:] Save this... freak of... nature songbird... make his way from... [Verse 2:] From the bottom all the way to the top Even though he hated the way he painted, momma told me I can't stop Cause no one cares, if anyone's watching People stare, at Mr. Watson But that never stopped him from coppin' the, Vodkas, and was popular It's over and shit Colder the older it get Sorry pop never made it to see his son be the great one Escape from the place that definitely made him Look what I did, I made a life, a wife, and a kid People know me wherever I go: This is Vitiligo [Hook:] What kind of life is that for a boy who looks like this? (Famous) Wanting to fit in this world, but it's just a wish Pointing fingers, people whisper. Silhouette, of a lonely figure (Where can he go?) Where can he hide? Livin' inside, of his Vitiligo This, is Vitiligo... hold on... [Tech N9ne:] "Here comes the drop! Here comes the drop! Oh shit! "

 

Vertaling

Ik groeide op als een jonge koorknaap Christian als Krizz, is net als de vorige u ooit gedacht aan een ruzie Kinderen de gewoonte om stenen te gooien naar mij Wanneer de bus stopt bij mij Hoe sis zou komen opraken "Laat mijn broer!", Zou ze vertellen em "Ik ben een kill em momma, indien zij sturen hem weer thuis Yellin ' Ik ben een wis ten minste een van em uit deze plaats Ik haatte ze lachen hem oorzaak zijn gezicht " Gaan en op, reizen door middel van de adolescentie Leer em een ??les, een wapen dragen Want dat is de enige manier om em af te houden van mij Ze teasin me verschrikkelijk slecht Ik wou dat ik kon nemen van mijn masker en ik vraag mijn mama, "Waarom je denkt dat de Heer gezien geschikt om me te slaan met dit?" Hij kon een andere Krizz, als hij wilde Hier is wat ik ga doen ... Ik ben een tattoo mijn gezicht en wist dit: Dit is Vitiligo [Hook:] Wat voor soort leven is dat voor een jongen die er zo uitziet? (Beroemde) Willen passen in deze wereld, maar het is gewoon een wens Wijzende vingers, mensen fluisteren. Silhouet, van eeneenzame figuur (Waar kan hij heen?) Waar kan hij te verbergen? Livin 'binnen, van zijn Vitiligo [Bridge:] Bewaar deze ... freak van ... de natuur zangvogel ... zijn weg van ... [Verse 2:] Vanaf de onderkant helemaal naar de top Hoewel hij een hekel aan de manier waarop hij schilderde, momma vertelde me dat ik niet kan stoppen Oorzaak niemand geeft, als iemand kijkt Mensen staren, naar meneer Watson Maar dat is nooit gestopt met hem van Coppin 'het, Wodka, en was populair Het is voorbij en de shit Hoe kouder de oudere te krijgen Sorry pop nooit gemaakt om te zien zijn zoon zijn de geweldig Ontsnappen uit de plaats die zeker maakte hem Kijk eens wat ik deed, maakte ik een leven, een vrouw en een kind Mensen kennen mij overal waar ik ga: Dit is Vitiligo [Hook:] Wat voor soort leven is dat voor een jongen die er zo uitziet? (Beroemde) Willen passen in deze wereld, maar het is gewoon een wens Wijzende vingers, mensen fluisteren. Silhouet van een eenzame figuur (Waar kan hij heen?) Waar kan hij te verbergen? Livin 'binnen, van zijn Vitiligo Dit is Vitiligo ...houd op ... [Tech N9ne:] "Hier komt de druppel! Hier komt de druppel! Oh shit!"