Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: krokus Songtekst: i want it all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: krokus - i want it all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want it all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van krokus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter k van krokus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want it all .

Origineel

Can't sit around and I won't look back Runnin' outta time Here comes the train tearin' up the track And I know it's mine You put high stakes on me Now I've gotta go I'm gonna take a chance on a winner's streak The only way I know When the lights are burnin' bright come on, say yeah I can feel your spirit by my side, touching me with every song I want it all (I want it all) Yeah, I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) And I won't let you go My life has changed in oh so many ways I don't regret a thing Yes we just pushed on together through some tough and cruel days Whatever life would bring You put your trust in me Now I've gotta go I'm gonna take a chance on a winner's streak The best way I know When the lights are burnin' bright come on, say yeah I can feel your spirit by my side, touching me with every song I want it all (I want it all) Yeah, I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) And I won't let you go Oh honey, stand by me, yeah (I want it all) Babe, you're magic And you know honey my life is in your hands (I want it all) (I want it all, I want it all) I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) And I won't let you go (I want it all) I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) And I won't let you go Always stand by me, yeah

 

Vertaling

Ik kan niet blijven zitten en ik zal niet omkijken Runnin' outta time Here comes the train tearin' up the track And I know it's mine You put high stakes on me Now I've gotta go Ik ga een kans nemen op een winnaars streak The only way I know When the lights are burnin' bright come on, say yeah I can feel your spirit by my side, touching me with every song Ik wil het allemaal (Ik wil het allemaal) Yeah, Ik wil het allemaal (I want it all) I want it all (I want it all) And I won't let you go My life has changed in oh so many ways I don't regret a thing Ja, we zijn gewoon samen door een paar moeilijke en wrede dagen gegaan Wat het leven ook zou brengen You put your trust in me Now I've gotta go Ik ga een kans nemen op een winnaars streek De beste manier die ik ken When the lights are burnin' bright come on, say yeah I can feel your spirit by my side, touching me with every song I want it all (I want it all) Yeah, I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) And I won't let you go Oh schat, blijf bij me, ja (I want it all) Babe, you're magic And you know honey my life is in your hands (I want it all) (I want it all, I want it all) I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) And I won't let you go (I want it all) I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) I want it all (I want it all) And I won't let you go Always stand by me, yeah